Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Kod nas je to danas izgledalo ovako :girl_haha:

uopste nije bila odusevljena, definitivno joj nije bilo jasno sta se desava :lol: , sve vreme je pokusavala da I. otme kasiku i tanjir :lol: par kasicica je progutala, par bljucnula, sve u svemu krenuli smo :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

cici

Jao kako je slatka :love32: meni liči ovo na jedno vrlo uspešno ručkanje :clap:

emge

Super je Maša :clap:
I meni liči da je to super prošlo. Mi ćemo za 2 dana :)

Saska

i meni lici na zadovoljnu facu  :clap:
emge, koja se cvrsto drzi satnice  :)

stacka

Sad ce biti najveci fazon kako objasniti Aleksi da je pocela da rucka a da moze i dalje da pije mleko iz sike. On je i dalje toliko uporan da hoce da siki i on da ne mogu da vam objasnim :girl_sad:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

jesi li mu ponudila/ marta je tražila, ja joj ponudila, zvala je da proba. krenula je kao da bi htjela, ali onda joj bilo glupo, nije znala kako i odustala je. sve ovo je trajalo 10ak min, ja je nagovarala "ajde, ajde". od tad nije nijednom tražila. tad sam joj dala da lizna mlijeko koje sam joj sprcnula na prst.

cici

Sofija je probala, liznula je sa nadlanice,  i rekla da je odvratno.

Lani

Quote from: stacka on December 13, 2010, 04:10:28 PM
Sad ce biti najveci fazon kako objasniti Aleksi da je pocela da rucka a da moze i dalje da pije mleko iz sike. On je i dalje toliko uporan da hoce da siki i on da ne mogu da vam objasnim :girl_sad:

Stvarno?  :nokti2: Iva nema takvih pretenzija na sreću.

Despina

masa :love32:
i moji su probali, Luka vise puta, rekao da je bljak i zbrisao :girl_haha:
A, L, S

emge

saška, utorkom idemo u nabavku, tako da mu svakako slijedi srijeda za prvo jelo :lol:
a, eto poklopilo se sa 6m :)

stacka

Emge, nisam mu dala jer se plasim da ce skapirati kako i sta cu onda :crazy: pitala ja njega kako bi on to sikio, pokazao mi, delovao mi je ubedljivo :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

ja sam marti punudila i izgledala je da hoće, dok se nije baš približila siki, onda je ipak odustala :)
pa šta i ako hoće, sumnjam da bi više od par puta - uz priču da je to za bebe. a i sumnjam da je neki super ukus. nabildovaće mlijeko za mašu :lol:

Saska

ma mislim da nema sanse da bi uspeo. ipak je to specifican pokret.

disco2000

Quote from: Lani on December 13, 2010, 04:20:37 PM
Stvarno?  :nokti2: Iva nema takvih pretenzija na sreću.
Isto :nokti2: na srecu, valjda...

Bravo, Maso :love32: i mi cemo za neki dan...