Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Despina

ma nema teorije stacka :rofl:
Luka je stavio i usne u odgovarajuci polozaj i nije uspjeo nista izvuci. daj mu da proba, vidjece da je to bezveze i da je sok od jabuke mnogo bolji :girl_haha:
A, L, S

Lani

Marty naravno da je na sreću.  :rofl: Zamisli da me juri ovde po kući da sisa dete od 5 godina.  :lol: :crazy:

disco2000

Ne znam vise :crazy: mi slavimo kad Lazar izrazi zelju nesto jestivo da proba :wall: ovo bi bio "korak od ocaja"...

rafa

jao sto je preslatka, bas uspesnmo ruckanje  :girl_in_love:

i teodora je svojevremeno trazila aleksandrovu dozu, cak i povukla, zgrozila se i odustala  :innocent:
ako mu decidirano ne das, mislice da je to nesto ne znam kako lepo i rezervisano samo za masu  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Janko 23.7.2002.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

bravo, maske!

emge, nemoj da se zabrojis

ja cu 2.2.2011. :rofl:

linga

Masa je veeelika  :love32:
Sacka, daj mu da proba, on vise nema refleks za sisanje, nece znati sta treba da radi, pohvali ga da je veliki decak i to je to.

stacka

Jesam, sinoc :rofl:
Zbunio se skroz na skroz. Stavio je u usta i nije znao sta dalje. Ja ga pitam "I? Jel vidis da tu nema nista interesantno" kaze on "Vidim" i smeje se. Onda smo se dogovorili da je probao i da je to samo za bebe, da vise nece traziti, rekao je da obecava i to je to. Videcemo koliko ce dugo drzati obecanje :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

Jao, veliki čovek :love32:
Ksenija obožava mleko, i kad je Dušan sisao, tražila mi je da proba to mleko iz flašice. Dušanu je ostalo moje izmuzeno mlekce u flašici (ostavljeno za njega dok sam bila kod mm-a u bolnici) i ona je pila malo, rekla da je fino i slatko, i to je to. Nije posle više tražila, valjda je prosto bila radoznala.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Ovako je to danas izgledalo :girl_in_love: Kao da je oduvek klopala :girl_haha: posle je popila i malo vode iz soljice :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Saska

jao ljubav mila  :love32:
kol'ke su joj oci na drugoj slici :girl_in_love:

disco2000

Quote from: Saska on December 16, 2010, 12:13:59 PM
jao ljubav mila  :love32:
kol'ke su joj oci na drugoj slici :girl_in_love:
To se izbuljila u fotoaparat :rofl:

linga