Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

rafa

a secate se kad smo bili klinci da je bas bilo hoh poklanjati banane (uz kafu i bombonjeru)  :lol:

udje mamina prijateljica na vrata, nama po secernu tablu, mami kafu i jos pod miskom visak grozd banana...wow  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

ja se uopste ne secam da su banane bile neki hit .... pamtim samo kivi :lol:

rafa

kivi je stupio na scenu posle banana  :lol:

ili si ti malo mladja od mene, ne bih znala kaz'ti  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

pa jeste posle banana nastupio kivi, zato se i ne sećam jer je bilo davno :D .... šalim se, stvarno se ne sećam da su banane bile hit

upropastismo ovaj deo teme :rofl: .... iz dosade :lol:

Saska

Ih, kivi je egzotika :lol:
a da ne skrecem sa teme, moja velika deca ga jos nisu jela, nema sanse da probaju. Ja ga obozavam, al me mrzi da ga gulim.

Finalina

dakle saska, nemajko nijedna .. tol'ka deca, a kivi jos nisu jela :lol: ... ma ovo je tema za bebe, a ne za školski uzrast :rofl:

Margarita

ja se secam, kad je moj brat bio beba (mladji 10 god) da smo mu davali na kasicicu po nekoliko kapi soka od pomorandze
a secam se i hit banana ;)

cici

Kad smo kod kivija, iz dosade, samo ga Andrija voli ali pošto mene peku dlanovi kad ga ljuštim ne jede ga :D

Saska

Quote from: Finalina on February 10, 2011, 02:31:19 PM
dakle saska, nemajko nijedna .. tol'ka deca, a kivi jos nisu jela :lol: ... ma ovo je tema za bebe, a ne za školski uzrast :rofl:
a ni mango, papaju, a bogami ni avokado :lol: . Ma, dobro im uvalim i jabuke.

Finalina

hoćeš reći da redovno jedu pomelo? :rofl:

Gost51

disco2000

Quote from: Margarita on February 10, 2011, 02:31:42 PM
ja se secam, kad je moj brat bio beba (mladji 10 god) da smo mu davali na kasicicu po nekoliko kapi soka od pomorandze
a secam se i hit banana ;)
To mi je i moja mama pricala. Prva klopa, valjda, posle soka od narandze sa jedno dva, tri meseca, jeste dzigerica, pa zumance :lol:

Saska

Posle toga ide cuvena recenica: i sta mu/nam/vam fali?  :lol:

Finalina

džigericu nikada nisu okusili, niti će, dok se ja pitam :D

Margarita

bez recenice nista :lol:
ma secam se da smo mu muckali u flasicu sa mlekom sargarepu, pilecu dzigericu i zumance (propasirano kroz cediljku, jelte,
posto nije bila nikakvih aparata na tu temu :D ) :nesvest: