Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Ja sam ponekad ostavljala u frižider on što nije pojeo, pa onda nekad davala sledeći put, nekad mešala s nečim što sam napravila - npr. kad otvorim voćnu, on ne pojede, ja je posle umešam u neku žitnu kašicu, milupu npr. Ali ako stoji više od dan-dva frižideru, ide u kantu.

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

janavi

ako je jela kašičicom direktno iz teglice, onda baci, jer ima njene pljuvačke
zato bolje odspi malo, ugrej, pa ostatak zatvoriš i u frižider, mislim 24 ili 48h nisam sigurna
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Ovako kako Janavi kaže.

Marko sad fino jede, mjera mu je oko pola hipp teglice, bilo da pravim ili kupujem.
On jede neki dan kupovno, neki pravljeno, kako kad. Povrće i voće koje sad kupujemo stiglo ko zna odakle, a na hipp kašicama piše da su bio proizvodnja :)

Gost51

ok, uglavnom sam tako mislila
hvala

emge, je l siki posle pojedene pola teglice?
on je jos uvijek na jednom obroku?

emge

Ima dva obroka, jedan oko 12-13h, drugi oko 19h. Oba puta po pola teglice, količinski.
Siki oko 14-15h i pred spavanje oko 20:30.

Saska

Samo da pribelezim kako je fino pojeo mesavinu krompira i prokelja. Sve, sve, al sto onaj prokelj gadno mirise...
Ovaj mali ladno pojede po punu teglicu bilo cega. I sisa. I opet ne dobija mnogo u kilazi, izgleda da je laka kategorija :)  Uglavnom pravim kasice, kupovnu sam mu dala samo breskvu do sad.

emge

zato moji ne jedu na oko puno, a dobijaju na kilaži bez problema. Jadna Marta kad poraste :lol:

stacka

Danas klopala jogurt prvi put. Koje odusevljenje :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Gost51

jogurt :love32:
sa cim?

ivana danas jabuku
ona nije odusevljena hranom

stacka

sa onim milupinim grizom sa kojim smo i poceli pricu.
nije nista cudno sto ica nije odusevljena hranom, masa klopa gotovo dva meseca pa i dalje vecinu hrane koju prvi put proba gleda pa... cudno :girl_haha: drugi, treci dan je vec mnogo bolja prica. ovo sa jogurtom je izuzetak, bas se vodelo da ga slatko jede
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Marko je tek posle skoto mjesec dana počeo da jede bolje, kad smo stili do karfiola i brokolija. Danas je probao prokelj, svidio mu se. Jogurt je probao prije 3 dana, isto mu se svidja.

disco2000

A zar ne treba prvo zumance? Pa tek kasnije mlecni proizvodi :think:

Petra obozava supu :nesvest:

Gost51

jedva cekam da dodjem do supe
ana je othranjena na supama, corbama
tek prosle godine pocela da jede viljuskom
to je zakon