Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Naravno. Ja sam čekala punih 5 meseci i koju nedelju da počnem, videću kako ćemo sad, ima vremena.

stacka

Nasla sam da je A. prvo jeo neku Milupinu kasicu, valjda toga ima jos da se kupi :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ima.  :lol:
Mi smo startovali s nekom Milupa pirinčanom, naravno pojma nemam kojom.  :crazy:

http://www.biofarm.hr/milupa2.php?id=71

stacka

Ja cu ti kazem, pisala si na mojoj temi u proslom zivotu :rofl1: Mi smo neku plavu kutiju, Milupa kukuruzni griz ti si pisala da si uzimala pirincanu... e sad koliko ima Milupinih pirincanih nemam pojma, valjda nema 15  :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

:rofl:

E hvala. Ima baš na ovom linku ta u plavoj kutiji.

bubi

Quote from: stacka on November 10, 2010, 12:43:48 PM
Ja cu ti kazem, pisala si na mojoj temi u proslom zivotu :rofl1: Mi smo neku plavu kutiju, Milupa kukuruzni griz ti si pisala da si uzimala pirincanu... e sad koliko ima Milupinih pirincanih nemam pojma, valjda nema 15  :rofl:
imas Milupine pahuljice kojima se dodaje samo voda a mislim da tim plavim kutijama se dodaje mleko.
Luka vise voli humanine kasice iako pije aptamil.
i ne voli onaj mix sa vocem.
ja jos nisam uvela zumance.
hoce da jede kupovne kasice vocne ali nece povrce.vise voli kad mi skuvamo.

stacka

Ja sam Aleksi uzimala te koje se prave sa mlekom i stavljala moje mleko. Malo se neckao ali je prihvatio na kraju. On je posle jeo i one kupovne kasice, nije ih odbijao. Sa Masom cu probati isto tako, pa cemo videti kako ce cica da reaguje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

Quote from: emge on November 10, 2010, 12:14:29 PM
Ja planiram da počnemo 15. decembra.  I sa Martom sam čekala punih 6, mislim da ću i sad. Fino napreduje i samo na siki, pa što bih žurila. Kad se samo sjetim te agonije, spremim a ona neće. E, pa ne žuri mi se još, ovako mi je super :)
i ja kad se sjetim
mada mislim da je ana bila spremna i prije nego sto sam joj dala kasice
odmah je prestala da bljucka mlijeko

cici

Jao :love32: kašice.Kad se setim kako je Sofija obožavala višnju.

Deda

A ja kad se setim da je cudoviste od Andrije od dojenja odmah preso na punjene paprike  :crazy:. Ama ni jednu nije hteo da okusi.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

Quote from: Deda on November 10, 2010, 02:53:13 PM
A ja kad se setim da je cudoviste od Andrije od dojenja odmah preso na punjene paprike  :crazy:. Ama ni jednu nije hteo da okusi.

isto kod nas - Vasko je oma prešo na pečenu skušu, čorbe od povrća, supu, meso itd.
danas jede tako da bi mu svaki nutricionista pozavideo :pljucka:

cici

I moj :rofl: sa 9 meseci je jeo pasulj spremljen za odrasle sa suvim mesom.Mislila sam da to neće preživeti.Posle toga nije hteo da okusi ni jednu kašicu :rofl: A nije mi bila namera da mu dam nego da svi porodično ručamo :rofl: Lepo videlo dete da mi jedemo nešto drugo :lol:

Saska

moji su jeli sta im dam nikad nista nisu odbijali, nadam se da ce i mali tako kuc-kuc. ja planiram da krenemo oko nove godine-on 12. jan puni 6 meseci-pa tamo negde posle praznika-taman za rusku salatu :)

Gost51

cijenim da ce ica tako

disco2000

Saska, ne moze ruska bez 'ladne prasetine :crazy: pa Nova Godina je :rofl:
Petra jos uvek ne gleda posebno dok neko klopa. Muce je zubici, pa zeva na sve sto joj se stavi pod nos :crazy: