Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Stacka  :lol:
Ma da, ima na netu preslatkih kombinacija radni sto/police a tako nešto realno najbolje sa stolarom raditi.

Margarita

pazi, ja sam krenula od zelene sobe :lol: pa sam smislila da u namestaju dominira bela, uz malo plave
plavu smo nasli savrsenu
pravimo 2 radna stola (beli, sa plavim fiokama) plave police za zid, i 2 pokretne kocke koje mogu da im glume i police i stocic kad dodju drugari u goste
dalje, nameravam da im kupimo ormar (korpus neko svetlo drvo, kao sto su kreveti, beli frontovi), i jos neku visoku policu (jednu ili dve, zavisi od dimenzija)za knjige, kutije sa igrackama i sl.
krevete ne menjamo, raspored u sobi je prilicno uslovljen prozorom i vratima,  brojem dece i finansijskim mogucnostima :girl_haha: tako da nismo bas mogli da se 'razmanemo'
ali kad smislis neku polaznu tacku, posle ide lakse :innocent:

Lani

Quote from: Finalina on July 23, 2012, 01:39:51 PM
pa sta je ovde fensi :rofl: ... dobar je sto, praktican i beo  :girl_in_love:

Pa npr. daktilo stolica od bele jambolije.  :rofl:

Margarita

vidi stvarno, sto je luda stolica :girl_haha:
a sto je super!

Finalina

ja jako volim pravljen namestaj, posebno teko te neke stolove sa policama i fiokama i tako to ... prvo, zato sto se bolje koristi prostor sobe, a drugo sto svako ima neke svoje prohteve kod radnog stola i jako je vazno to ispuniti

Finalina

Quote from: Lani on July 23, 2012, 01:41:51 PM
Pa npr. daktilo stolica od bele jambolije.  :rofl:
pa dobro , stolica... pokazala si nam sto :lol:

Saska

Radni  sto u decijoj sobi kod nas sluzi iskljucivo za pravljenje krša, odlaganje potrebnih i nepotrebnih drangulija. Uči se na podu, krevetu i fotelji.

Xe

Quote from: Margarita on July 23, 2012, 01:43:53 PM
vidi stvarno, sto je luda stolica :girl_haha:
a sto je super!
Dok ne probas da sednes na nju  :crazy: :girl_haha:  bode  :girl_haha:
Majke dvoje i vise dece slicnog uzrasta neka povedu racuna o tome da deca sve mere i pamte  :crazy: 
Mi smo imali mesta samo za jedan sto (soba neka narandzasto-bela, slovenacka) koji je pripao, naravno, mojoj sestri, jer je tada kretala u prvi razred.
Meni su posle kupili sekreter od hrastovine, i smestili ga u dnevnu sobu da, kao, ja tamo radim. No way  :crazy:
Na kraju sam ja ucila za tim belim stolom, a sestra u kuhinji, za trpezarijskim jer je njoj uvek trebalo neko da pomaze, bodri, hrabri, ucestvuje, a ja sam volela da zatvorim vrata za sobom...
Hocu reci, deca su razlicita, pa im makar obezbedite iste uslove ako mozete jer mere svaki milimetar za koji su  :pleasantry:  uskraceni  :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NikkiL

Ja samo da obznanim da se jako radujem temi posto ce mi trebati milion saveta ovde od septembra (i preporuka ako znate nekoga ko radi namestaj po narudzbini posto moram deci da napravim krevete, mislim ja jos uvek imam bebeci krevetac u sobi a tesko da ce iko u to stati  :lol:). Da li znate oliko otprilike (okvirno) moze da kosta pravljenje 2 kreveta, hocu loft beds nesto na ovaj fazon ili slicno sto nije samo za decu

ovo mi je skroz fenomenalno recimo  :love32:

http://www.thetinylife.com/compact-loft-bed/

A posebna muka ce biti da smislim kako da napravim ikakav prostor za decu posto trenutno ni nemamo decju sobu u BG...(a ne znam ni gde te krevete da udenem i kad ih napravim.. :wall:)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Tchi

Imamo forumskog stolara
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
imala je neka tema gde se pise o njemu...meni je pravio deciji krevet, izadje skuplje nego kada kupujes, ali on ga tako napravi ojacanog da mogu da skacu do besvesti nece da zaskripi

Vila

I ja da gore pomenutog i ovde pohvalim, nama je napravio najlepšu kuhinju na svetu :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

plop

2006.
2007.

Finalina

Quote from: plop on July 24, 2012, 11:39:25 AM
ideje za NikkiL

ja imam ovaj "model", samo sto je nama umesto ovog stola drugi krevet ( ispod gornjeg kreveta ja veliki deciji garderobe sa fiokama) ... uostalom, videces kada dodjes ...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

NikkiL

Diivni su... samo moram i ja da vidim koja su mi ogranicenja prostora... Doduse kod nas sve moze u visinu ako nema mesta...vidim bice ovo teeesko za odluciti... :)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

cici

http://www.enterijerlazic.rs/decije-sobe.php

Ovde isto ima odlicnih ideja, a i izrada im je odlicna.Oni su radili Sofiji sobu.