Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ijao kakvih ima :nesvest:  :girl_in_love:
Da poželim ponovo da budem dete, samo da se jedan dan malo valjam po onim roze posteljinicama i čupavim tepisima.  :girl_haha: :love32:

Finalina

Vila

Cici, sjajne ideje imaju, sobe su fantastične :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Margarita

cici

Nisu to njihove ideje sve, sigurno su skidali sa neta i oni ali izrada im se ne razlikuje od onoga na slici ako hoces identicno.

plop

Quote from: cici on July 25, 2012, 09:54:48 AM
Nisu to njihove ideje sve, sigurno su skidali sa neta i oni ali izrada im se ne razlikuje od onoga na slici ako hoces identicno.
da, fotke za decje sobe su sve skinute sa neta, to sam ukapirala kad sam pogledala ostale kategorije, razlika je bas ogromna, njihove fotke su mnogo manje profi (sto nikako ne mora da znaci da losije rade, naravno)

ali je svakako super za ideje
2006.
2007.

cici

Naravno da ne znaci.Meni je bilo zgodno je r bas ima dosta dobrih ideja na jednom mestu a nek pravi koji god majstor hoce :rofl:

stacka

Ima stvarno bozanstvenih ideja :girl_in_love:
Ja sam nacrtala na papiru izgled Masine sobe sa merama, sad jos kad bih znala kako to da prenesem u neki program da bas ne stavljam ovo na net :lol:

Iscitala sam i temu o radnim stolovima, pa sam sad u dilemi gde cemo njega da stavimo :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

MissL

Joj sto vooooolim ove krevete :girl_in_love: I da imam trista kvadrata, napravila bih nesto ovako.

Sledeci put (kad tinejdz Stivu budem pravila isto ovako nesto decije protiv njegove volje :rofl: mada ako nece on ima ko hoce  :-[  ) ja bih izbegla ovaj sto na uvlacenje. Jeste prakticno, u smislu ustede prostora, ali to nekako nikad ne moze da bude radni kutak na koji ce se dete navici, jer na njemu ne moze nista da stoji, pa je bolje cini mi se izabrati visi krevet i radnu povrsinu ispod njega.

Ne mogu sad da nadjem, bila je dosta dobrih ideja mislim na temi "uredjivanje decije sobe" ili tako nesto?  :think: ....
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

stacka

Dakle, mnogo sam glupa za ovakve programe :-[

ovo je maksimum koji sam uspela da uradim :lol:
soba je potkrovlje zato je ova jedna strana zida niza

dimenzije sobe su 4.60 x 3.50 m
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Konacno nadjoh malo vremena da ispisem sta mi planiramo.
Dakle, u Masinoj sobi prakticno imamo samo orman koji cemo zadrzati, sve sto je trenutno od namestaja tu nisam crtala jer ce leteti napolje (krevetac, stari pomocni krevet, I. radni sto). Znaci, u planu nam je krevet, police, mozda jos jedan orman, neka komoda ili nesto slicno, u nekom momentu ce i kod nje ici radni sto... nista konkretno ne znam sem da bih zelela prostor maximalno da iskoristim. Orman mora da stoji tu gde je zbog cevki za grejanje i to nije podlozno promenama.
Ja sam se nosila mislju da krevet bude do ormana, kao sto sada stoji krevetac, medjutim fali jedno 30 cm da se to i sprovede u delo :girl_sigh: I. je u fazonu da krevet stoji ispod kosine, znaci po duzini oslonjen na taj najnizi zid, meni se cini da bi mozda ipak bilo bolje da bude sa strane gde je prozor a da tu kosinu "popunimo" komodama, nekim policama i sl... ali onda u tom slucaju danas sutra kad bude dosao na red radni sto onda za njega jedino ostaje mogucnost uz cosak kraj prozora sa suprotne strane, bocno a to nisam sigurna koliko je dobro resenje sto zbog svetla sto iz razloga sto bih ja sto neki sa policama na gore, da ima dosta prostora za odlaganje stvari, meni je kod mog uvek falilo jos fioka a imala sam ih 4. :lol:
Slicne dileme imam i za Aleksinu sobu ali je kod njega raspored malo drugaciji pa cu morati i to da skiciram.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Znam samo da ljudi vole kad imaju pogled na vrata, pa ako mozes, ne stavljaj joj krevet iza onog ormana.
Za ostalo ne znam, logicnije mi je da joj je krevet van linije vrata-prozor, ali ne znam kolika vam je kosina i da li bi joj smetalo da se nad njom nadvija plafon (nisam klaustrofobicna, ali mislim da bih ja glavom overavala svaku kosinu  :crazy:  pa zato brinem)
Mozda nesto ugaono?
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Maxic, koliko se secam, ima krevet bas u kosini u Anjinoj sobi, i to mnogo lepo izgleda. Ja bih isto stavila krevet u tu kosinu, a svakako ti ostaje mesta za neku policu/komodicu i na tom zidu, dug je 3.5 metra.