ideje za prvomajske praznike

Started by Finalina, January 26, 2013, 05:12:36 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Pitas za maj 2035?
Imam odlican predlog, ali saljem na pp - ipak. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

rafa

Taomina  :girl_in_love: obecale ste i meni  :turpija:

ako ja budem tamo, a deca i mm dodju, bicemo u Bgdu
a ako odlucimo negde da idemo, ne bih duze od 2-3 dana i ne bih daleko
neki lep izlet u Srbiji, mozda taj Djerdap  :think:

mada ce oni hteti i neku vodu i tobogane, mozda da vidim cene za neke Terme  :think:

Fina, hocete u Terme Catez sa izletom u Trst  :rofl:, da ga vise ne sanjam periodicno u mnogim snovima?  :girl_cray:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

te terme zvuče privlačno, privlači ih Trst :rofl: ..... a bilo bi diiiivno :love32:

čekam pozin pp :D  sa strpljenjem do 2034, a do tada šljaka mašta :lol:

veki

meni je taj hotel u Kladovu skroz zanimljiv, Zlatibor kao stalno dobra varijanta, Terme Catez mislim da nemaju neke od onih lepih popusta za 1. maj, ali nisu losa varijanta,
Ima i varijanta Arandjelovac, hotel Izvor, imaju neki paket Porodicni vikend, organizovana zabava za decu dok su mama i tata po spa centru :lol: ali je fora da ako su deca mladja od 6.99  cena je 34000, a ako su starija onda izadje na 50.000 dinara :mrgreen:
http://www.a-hotel-izvor.com/article/ponuda-paketa/#25

http://www.gardaland.it/resort/
ali sa prenocistem u blizini, lago di Garda ili Verona, moze i Lido de Jesolo

Standardno dobra ponude za Istambul, Bec, Budimpesta ili Rim

Mi smo planirali da sad u februaru odemo do Segedina
http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/cs/poetna-strana/
nasli smo smestaj na 300m od hotela za 40-tak eura i karte u ovom
aqua parku za nas 4-voro su oko 42 eura

Finalina

tooo :clap: veki , to je pravi odgovor na temu :kiss1: ... vidiš  taj segedin ti je dobra ideja :think: ... ja gledam da mi troškovi budu mali jer je ovo između letovanja i zimovanja pa mi nešto nategnuto sve to oko planiranja vremena i finansija ... odlazak na tako neku zabavu tipa akva park super bi bilo ... i meni se svidja Kladovo, daleko je, ali čini mi se da je zanimljivo radi tih izleta brodom i sl... gledala sam pre dve godine, tokom leta, a tad mi se samo vreme nije uklopilo...

Lani

Obavezno izlet brodićem po Dunavu. Mi kad smo bili, ostavili smo to za kraj a ta poslednja 2 dana je padala užasna kiša tako da na kraju nismo ni otišli ali svakako ću se nekad vratiti tamo da i to doživim, kažu da je fenomenalno. Ipak i Dunav i priroda izgledaju totalno drugačije kad ih gledaš sa puta i kad si u čamcu.

veki

smestaj u forasu u segedinu je skup, ali na bookingu sam gledala smestaje, ovaj smestaj je ujedno i kuglana, pa bi imali i porodicnu zabavu uvece posle aqua parka.
jedino sto definitivno mislim da za punjenje baterija moramo ostati najmanje 2 noci, a moze i 3 :lol:

Mada moram priznati da imam decu ispod 6 godina potegla bi ja i u Arandjelovac, za sat vremena si tamo, a i to mi je vazno kod tih kratkih varijanti sto manje vremena u kolima, sto vise vremena u nekom bazenu bez kutlace, krpe i domaceg :rofl:
Da finansije su dodatni problem ka ti je i letovanje blizu.

AnaK

Ja sam ukućane ozbiljno naložila za Đerdap & Co. Čini mi se da, uz onaj privatni smeštaj, to može da bude baš povoljnih divnih 4 dana, uz 2 prenoćišta  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Finalina

upravo gledam foras, pogledacu onda i tako neki smestaj u blizini preko booking ( da uporedim, kada vec kazes da je hotel skup )

edit : malo popregledala ... po cenovniku hotela isplati se kod njih biti jer je u ponudi sve ( polupansion, neograiceno koriscenje akvaparka, jedna ulazak dnevno u tihi spa ... samo sto je to cena koja ne vazi za praznike :lol: , poslala sam im upit .... videla sam ovaj tvoj smestaj, super je )

Lani

Quote from: AnaK on January 28, 2013, 11:02:49 AM
Ja sam ukućane ozbiljno naložila za Đerdap & Co. Čini mi se da, uz onaj privatni smeštaj, to može da bude baš povoljnih divnih 4 dana, uz 2 prenoćišta  :girl_in_love:

Tu bi onda imala i rešen taj izlet, jer taj čovek čija je kuća vozi te brodiće po Dunavu.

AnaK

Divno  :girl_in_love:
Sve sam smislila, samo bi verovatno trebalo uskoro da rezervišem  :girl_haha:
I Viminacijum, i Lepenski vir, i Kladovo, i da pozovem hotele da vidim ima li neko grupu za obilazak HE Đerdap, to ne može individualno  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam u Viminacijumu bila ranije pa to nismo obilazili ali svakako se zaustavite kod tvrđava... Golubac, Ram, obavezno Ram (ona je blizu Velikog Gradišta), sa nje, tj. sa njenih ruševina  :crazy: je pogled koji oduzima dah. :girl_in_love:
Golubačka je mnogo veća i mnogo bolje očuvana.

http://srbija.superodmor.rs/kulturno-istorijska-nasledja/tvrdjave/16/tvrdjava-ram

AnaK

Ja sam bila (preko sindikata :lol:) pre 2 godine, i stvarno sam bila oduševljena. Tada nisu bili otvoreni ni Lepenski vir ni Viminacijum. A obilazak Đerdapa me ostavio bez daha, a mislim da bi i Janka, pa bih probala i tu da nas ubacim. Sve sam divno osmislila  :girl_haha:, samo da bude lepo vreme :pljucka: i da apartman bude slobodan. :pljucka:
Janko 23.7.2002.

rafa

A sta cu ja sad kad mi se ide i u ovaj vekin i finin Segedin, a i u Lanin i Anink Djerdap?  :rofl: :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

veki