ideje za prvomajske praznike

Started by Finalina, January 26, 2013, 05:12:36 PM

Previous topic - Next topic

veki

ovi nasi predpenzioneri dobili dane das e ispajaju idu svi zajedno na neku od tih tura, doduse u Paraliju, culi da je dobar provod, ja se smejem, posle razmisljam kolika sam budala, oni ce da se nauzivaju i da se druze, i to za sicu, a posle ce na more da se kupaju

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

rafa

Quote from: veki on January 28, 2013, 07:35:59 PM
http://www.facebook.com/HotelJezero?ref=stream

a ni ovo nije losa ideja

A tamo postoji i tradicionalni prvomajski uranak  :girl_in_love:
Pa ako ste za totalno mirnih 3-4 dana, nije varijanta...
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Ja samo da dodam da mislim da jungletribe nije za porodična putovanja, oni su specijalizovani za omladinu, sa mnogo alkohola, glasne muzike i stimulansa.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

Saska

da, da,  flaše alkohola se otvaraju još u Bg  :lol:

Lani

cici

Jao fenomenalno :rofl: ko ce da se prijavi :lol:

veki

:crazy: ovo nisam znala, a nije mi delovalo tako, ja sad pregledala ponude, nesto me drpio pundravac
mada mi definitivno moramo na DOjran za praznike
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

tesim se da je Solun dovoljno blizu da se utesim :lol:

AnaK

Veki, uživaj, bre  :bighug: :kiss1:

A gde može da se pogleda smeštaj za Beč, neki stanovi/apartmani? Isto booking, ili ima neki lokalniji?
Janko 23.7.2002.

Saska

ja zasad gledam booking, ali tu i tamo nalećem na gomile apartmana po netu
ima i na hostels.com i hostelworld.com dosta hostela, samo treba gledati da se uzme private soba (ne dorm-to su zajedničke) i  ensuite (a ne shared bathroom), ali onda košta kao hotel

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

anak, saska, mm u sve pretrage uvek polazi sa trivago.com
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

i da, za sasku: na pretrazivacima bih trazila prvo sobe za 2 odrasla + 2 deteta, a ne 3. na bukingu onda lepo pise do koje godine (i da li uopste) dete moze da bude u sobi s roditeljima uz koriscenje postojecih kreveta. mi za ta kraca putovanja gledamo i trokrevetne sobe, u kojima, npr, dete do 6/10/12 godina moze da bude smesteno besplatno uz koriscenje postojecih kreveta, pa onda njih dvoje spavaju zajedno (oni se ne bune).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.