godine ilti moj batak, nekad i sad

Started by vrana, August 13, 2013, 09:04:05 PM

Previous topic - Next topic

hanna

Ne otvarajte nikakvu temu na konto godina , ionako sam jedva prezivjela ulazak u petu deceniju   :lol: Kad ne crkoh od neke muke  :rofl: ..i badava se tjesiti o lijepom izgledu ,jos uvjek dobro drzecim sisama ,pamecu, mudroscu i ostalim  vrlinama zrelih godina , kad je realna cinjenica da ce se od sad pa na dalje na nama svaka godina lepo videti  :rofl: Eto, lincujete me slobodno  :rofl:

cici

cici

I sve je u glavi, dobro ima nesto i u malim pomagacima :lol:

Dada

Ja sam izgleda rodjena zrela, uvijek sam se sama sebi svidjala :lol: iako imam mnogo nedostataka kojih sam svjesna ali jbg - niko nije savrsen :diva: ;D A najbolje godine tek dolaze :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

hanna

AnaK

Mislim da je i stav o toj tomi u stvari odraz nekog generalnog životnog stava - da li ćeš intenzivno patiti za onim čega nema, i, u ovom slučaju, nikada više neće ni biti (zategnuto telo dvadesetogodišnjakinje), ili ćeš se truditi da uživaš u onome što imaš, što predstoji, i da iz toga izvlačiš maksimum, uživajući u svemu pozitivnom  :innocent:
Janko 23.7.2002.

hanna

cici

Quote from: hanna on August 14, 2013, 04:25:44 PM
Tjesi se mishko , tjesi  :rofl:
Ne tesim se, imam ogledalo  :diva:  :rofl:
Quote from: AnaK on August 14, 2013, 04:32:34 PM
Mislim da je i stav o toj tomi u stvari odraz nekog generalnog životnog stava - da li ćeš intenzivno patiti za onim čega nema, i, u ovom slučaju, nikada više neće ni biti (zategnuto telo dvadesetogodišnjakinje), ili ćeš se truditi da uživaš u onome što imaš, što predstoji, i da iz toga izvlačiš maksimum, uživajući u svemu pozitivnom  :innocent:
Upravo ovako.

hanna

A da posjetis ocnog lekara  :rofl: Zezam se malo, odlicno izgledas , a isto tako znam da me shvatas o cemu trabunjam  :rofl:

cici

Hvala  :kiss1: , znam ja o cemu ti pricas ali ti kazem da mnogo toga iz glave dolazi.Ne kazem ja da meni lako pada sto starim, i sto vidim da mi je koza suvlja nego ikad i sto nega ne pomaze ali necu da mi to pokvari sve ostalo.

I stvararno neka neko odvoji temu, mislim da smo pocele na 19. strani. :lol:

hanna

Lani

I ja se slažem sa vama... mada, možda sam već i pisala o tome, kad sam videla prve bore na čelu bila sam se užasno smorila i prilično me je iznenadila takva negativna reakcija jer sam sve do tada mislila da ću ja biti iznad tih površnih stvari kao što je opsesija starenjem i borama. Kad ono sutra malo.  :lol: Nisam gađala ogledalo, briznula u plač i tome slično ali mi je bilo vrrrlo neprijatno.  Ali sam se ipak dozvala pameti jer stvarno čemu sve to, zašto da kvarim sad sebi predstojeće godine nervirajući se oko nečega što je nepovratno prošlo (mladog tela bez bora, kose bez sedih i sl.) umesto da izvučem maksimum iz sebe.
Uostalom... bore nisu najgore što može da se desi. Mene recimo hvata strava od pomisli na staračke fleke  :nokti2: ili...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Pliz, neka neko odvoji ovo u posebnu temu, sad stvarno.  :lol:

cici

Ali to su sve kozmeticki problemi koji se sad veoma lako resavaju.

Lani

cici

Da, to sve moze da se resi :D