godine ilti moj batak, nekad i sad

Started by vrana, August 13, 2013, 09:04:05 PM

Previous topic - Next topic

Lani

hanna

cici

vrana

Ja bore i ne primecujem,na celu ih dugo imam,bas dugo,cak i kad nisam bila stara :lol:
To du one bore sto se prave od intenzivne mimike

O starackim pegama i ne razmisljam,pa gde odoste sad,nismo bas u tim godinama
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

cici

Nismo naravno samo treba biti na sve spreman :D

Lani

Da da, na vreme se upoznati sa neprijateljem kako bi se osmislila najbolja taktika. ;D

cici

hanna

Ne znam o kakvim borama pricate, ja ih stvarno ne vidim na sebi iako je vec vreme da se pocnu ocrtavati  :rofl: a tek kad skinem kont. sociva , e ondaK mi je stvarno sve potaman na meni  :rofl:

Lani

Ma ne prizivaj bore šta ti je.  :lol: :baba:

hanna

Ma ne prizivam, same ce one doci  :rofl:

martina

ja se samo sjecam da me je uzasnuo dolazak jednog rodjendana, al sad da me ubijete ne mogu da se sjetim kojeg... 30. ili 35... davno bjese i jedno i drugo

sto se izgleda tice, nekako nakon trudnoca sam prestala da se obazirem... nikad vise nista nije bilo na mjestu, cak i sa isto kila... a tad sam jos bila relativno mlada, pa nisam sve pripisivala godinama
igrom slucaja nemam nesto sijedih.... uredno ih cupam kad vidim, jer strse nekako, drugacije su od ostale kose
bore... mislim da sam ih dobila relativno rano, pa me ni to nije strecnulo da starim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

meni je najlepse bilo s 27.
ne kazem da mi je sad lose ili da sam nezadovoljna, nemam zal za mlados', ali da su mi ove godine lepse od druge polovine dvadesetih - pa bas i nisu :D
a opet, sve mi se cini da cu s cetrdeset biti zadovoljnija nego sto sam bila s trideset :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

martina

ma ja nesto ne mogu to sve ni da uporedim
mozda ne zato sto ne moze da se poredi, nego sto je meni u glavi normalno da se sve to tako desava....
nekako uopste ne znam da kazem koji mi je period zivota bolji... ima tu nekih par godina koje bi bolje bilo da nije bilo, al opet su na svoj nacin moje...
u sustini, zar ima nesto ljepse od duboke starosti? mnogi to ne docekaju
to sam rekla jednom dedi na zicari na mt tremblant-u kad mi je pozavidio na godinama. u fazonu: eh da je meni znati da cu docekati tvoje sadasnje godine i skijati... rekao mi je da sam skroz u pravu  :rofl:

ne znam jesam li srecnija sad... al sigurno losije izgledam...  :lol:... i to me uopste ne potresa
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost