Main Menu

Tablet racunari

Started by bubi, September 02, 2013, 04:11:34 PM

Previous topic - Next topic

bubi

Devojke,
htedoh muzu (ja kao Homer Simpson kad je Mardz kupio kuglu za kuglanje i napisao svoje ime  :lol:) a i sebi da kupim (prvo sam mislila e-book reader a sad mislim mozda je bolje )tablet .
neka preporuka?
cena ne bi da ide preko 20.000 din.
hvala

Dawn

Za tu svotu ovaj model je neki ok izbor, postoje naravno i jeftiniji, ali to su neke no-name varijante.

http://www.tehnomanija.rs/tablet-pc/asus-tablet-memopad-me173x-1f013a.html

Praslin

Ako vam treba samo za čitanje knjiga, onda je najbolje da uzmete e-book reader sa e-ink tehnologijom.
Ako vam treba i za druge stvari, onda bolje tablet.

Ja preporučujem Prestigio i Asus, kao i Google Nexus.
Nipošto nemoj ACER, ali nipošto, pošto su im na tržište izašle neke serije koje imaju nezgodne greške, toliko ozbiljne da se samo sprži matična ploča posle godinu do godinu i po korišćenja.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Dawn

Nexus je odličan ali izlazi iz tog cenovnog ranga. Naš je Samsung Galaxy Tab 10" i stvarno je odličan.

Praslin

Znam, mislila sam da možda prethodni model može sada da se nađe po nižoj ceni, pošto je izašao novi model.

EDIT: Ni ovo nije loša kupovina:
http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-samsung-galaxy-tab-2-3110-beli-7.11.html?productId=27562

Mada bih ja ipak gledala Prestigio, mislim da je bolji odnos cena - kvalitet.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

Ja bih, na primer, kupila ovo:
http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-prestigio-pmp5780d-duo-8.11.html?productId=34229

Ima ekran veći ja 1" (meni taj 1 znači), ima malo jaču bateriju, mini HDMI izlaz... odličan tabletić za vrlo razumnu cenu.

bubi

Hvala devojke.
Praslin mi smo već pomorski ovaj iz tvog zadnjeg posta.

talas

imam prestigio od 8 inchi i prezadovoljna sam, i velicinom i cenom i kvalitetom

5588c duo, 13000
odlican mi je za e book

bubi

Pepi

Da ne otvaram novu temu...može li se tablet asus TF201 priklučiti na internet uz pomoć usb modema i kako?  :flower:

Deda

Bicu vlasnica ovog  :diva: T ablet MultiPad PRESTIGIO PMP5588C_DUO 8",DualCore A9/1GB/8GB/Wi-Fi/Android4.2"  Nemam pojma kakav je  :nokti2: , valjda dobar  :girl_haha:
Sreca prati hrabre  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Mislim da je taj bio Sofijin :cry: popravka je 100e :(

Praslin

Pepi, trebalo bi da funkcioniše bez problema kada se priključi u USB ulaz. Ipak, gledaj da probaš pre nego što kupiš, za svaki slučaj, jer vidim da neki imaju probleme pri priključivanju.  :kiss1:

Dedo  :clap:

Pepi

Praslin imam i tablet i modem, probala da uključim, trebalo bi da sam pokrene wizard, međutim ništa se ne dešava, zato tražim pomoć...

Praslin

Videla sam da se to nekim ljudima dešava. Gledaću da iščačkam neko rešenje tokom popodneva  :kiss1: