Main Menu

Tablet racunari

Started by bubi, September 02, 2013, 04:11:34 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Vockica

Dedo imamo mi taj tablet...ok je...za cenu savrsen....malo koči nekad ali zavrsava posao  ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Deda

Ima valjda neku garanciju  :blink:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Koga pitas?
Nas je sredio Andrija tako da kvar se spada pod garanciju.

Vockica

Verovatno misli na vas Cici  ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Ali i ti si napisala da malo koci.

Xe

Quote from: Pepi on October 08, 2013, 01:00:31 PM
Praslin imam i tablet i modem, probala da uključim, trebalo bi da sam pokrene wizard, međutim ništa se ne dešava, zato tražim pomoć...
Imas li bezicni ruter? Probaj da se nakacis kao mobilni telefon.
Sto se USB ulaza tice, svrati kod nekog pa probaj na drugom ruteru.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Praslin

Pepi, koji ti je modem? Ili bar koji je provajder (pa da vidim koje oni modeme koriste)
Ti to kačiš na onaj deo sa tastaturom ili direktno u tablet?

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Pepi

Modem je za bežični internet, telenorov.A kačim ga u tastaturu, na samom tabletu nema usb ulaz.

Praslin

Odlično. sad ćemo naći neki lekić, čim proradi Telenorov sajt (izem ti rpovajdera kome ne radi sajt  :crazy: )

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

Prvo proveri koji imaš operativni sistem. Ako nije neki noviji, ako je Android 2 na primer, treba da uradiš Update na najnoviji android, pa onda imamo šanse da ga nateramo da radi.
Problem je što ti za update treba internet. Imaš li neki wifi na koji možeš da se nakačiš da to obaviš?

Ako je novi Android, onda reci, pa da ti pošaljem šta da radiš.

Praslin

Još nešto. Ako je u pitanju ovaj modem:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Modemi/Telenor/modem_7.2
onda nikako ne možemo da ga nateramo da radi, pošto ne podržava Android operativne sisteme.

Pepi

Joj, Praslin, ja pojma nemam  :-[
MM je dobio tablet , ja se nisam uopšte udubljivala. Večeras ću da proverim sve.
A modem je  mislim taj  :(

Pepi

Sutra ću da svratim do Telenora, da sve proverim.