Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

pra-sence

Janavi ako budes skoro isla vidi da li ima ovih sto sam postavila,bas me zanimaju cene. Na slikama imas i naziv patika da ti bude lakse i to sve naravno ako te ne mrzi ;)

janavi

pogledaću možda u subotu ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

pra-sence

stacka

Janavi, koliko su? Bas mi se dopadaju. Jel znas da li ima i vecih brojeva? Meni treba 40... 40,5 zavisi od kalupa :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

MissL

Janavi super su, pazari (znam da nisi mogla dok ti svi ne aminujemo :lol: )
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

Quote from: stacka on May 29, 2009, 08:30:58 AM
Janavi, koliko su? Bas mi se dopadaju. Jel znas da li ima i vecih brojeva? Meni treba 40... 40,5 zavisi od kalupa :-[
zaboravila sam :-[
nemam pojma za brojeve, samo sam ih gledala
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Glitter

stacka ove nike nisu ispod 10 ili 11 hiljada

janavi

Quote from: Glitter on May 29, 2009, 04:01:04 PM
stacka ove nike nisu ispod 10 ili 11 hiljada
ove koje ja pokazah jesu sigurno, ja te od 10000 i ne gledam ;)

Gost51

10.000 patike?!?!!?!? misssssim

pra-sence

Janavi videh na ovom sajtu sto si dala,slicne tike kao one prve sto sam postavila, 11000!!?
Nisu normalni majke mi,u USA su 83 $ sto mu dodje 5500...strasno..Cene patika u ovom gradu su stvarno nenormalne

janavi

pra-sence

Bas su lepe,koliko novaca :)?

janavi

mango

Mnogo su lepe!
Sto je cudno da izjavim jer generalno ne volim crne patike, al' ove mi se bas dopadaju.