Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

janavi

kakav loodi đon ;D
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

omg, ovo je kao traktor

rafa

traktor  :rofl:

slatke su, malo jeste djon neobican, kakav je filing kad hodas u njima?
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Ira

jao jackie  :lol:

rafo, kao i u svakim drugim patikama  ;)

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

stacka

Ja se spremam da kupim patike, nosila ranije i Nike i Reebok, ove poslednje sto sam uzela su bile Puma i mnogo su udobne.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Što je meni žao para za patike :rofl: možda kad bi bile do 5eur ne bih žalila :rofl: i retko koje mi se svidjaju, sve su mi preglomazne.

Saska

I meni. Imam jedne već 5 godina, cele celcate, prodju meseci izmedju dva obuvanja.

cici

E meni je vreme za nove, pukle su mi te koje sam kupila pre 7g :rofl: ali nema šanse da ću skoro :rofl:

Lani

Ja sam pre mesečak dana u onom Avanguardia outletu u Immo centru kupila neke Beso de loco, za oko 2.000  :clap:, slatke su skroz, kombinacija boja crna i tamno zelena. Ima raznih i baš su udobne.

maripoza

Bas su cool ove sa cudnim djonom. :)
Old enough to know better, but too young to care.

Ira

Ja obozavam patike, najvise ih nosim i uvijek imam po nekoliko pari  za razne prilike  :lol:

mari moj co`ek   :bighug:

Erma Bombeck

Margarita

Quote from: Margarita on October 19, 2011, 05:26:35 PM
neplanirano kupila patike, ljubav na prvi pogled
http://www.loja5.com/en/demo.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2101&category_id=57&vmcchk=1

i to za samo 1990 din :)

osim reflexa, ima i planeta sport outlet blizu mog posla

evo i ovde :lol:

janavi

nisam ovde stavila moje ljubičice :girl_haha:

:turpija:

ekstra su ove Mardžine :clap: :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

Quote from: cici on June 02, 2011, 02:50:32 PM
Što je meni žao para za patike :rofl: možda kad bi bile do 5eur ne bih žalila :rofl: i retko koje mi se svidjaju, sve su mi preglomazne.
potpis... pukle su i meni jedne pre dve nedelje, a izgledaju k'o nove, posle 13godina :lol:  ... ( istina, nisam ih nosila godinama, a bile su mi za  :tenis:  jer imam neke novije sto sam habala i zimi i leti ) .... posto ne igram tenis u poslednje vreme, nije mi zao  :rofl: