Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

U toj, u toj, jedinoj koju su imali (vidim na netu da postoje i u teget i plavoj), ali zamislite onda, posle 3. godine ništa slično obukla/obula nisam, koliko su mi udobne :lol:
Janko 23.7.2002.

aleks

Super su. Meni se te patike mnogo.sviđaju.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

anak, baš mi je drago :)
moja stopala od jutros kažu da bi i ja trebalo da odem u takvu akciju.

inače, brojevi nisu različiti kod različitih proizvodjača, već i kod istih.
milena trenutno nosi adidasove stan smith, br 38. pošto su se baš pohanale, tražile smo nove, po mogućnosti iste, za septembar. iste su u beogradu bile samo u muškim brojevima, pa je našla slične, bele adidas neo, broj 41 :o
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

AnaK, sve i da si kupila knap, moje iskustvo sa tim mekšim patikama je da se obavezno malo razglave čestim nošenjem.
Ili ja bangavo hodam pa ih razglavim.  :girl_haha:

Dacko

Da, razlikuju se brojevi kod istih proizvođača, ma čak i istih modela ukoliko je jedna serija napravljena npr. u Kini a druga u Vijetnamu, kanda im nisu isti kalupi.

AnaK, lepo si se ponovila, mora da su stvarno kao pravljene za tebe ako su ti bile tako prijatne posle tolikog isprobavanja raznih modela.

moma

Super su.
Mene isto ponekad bole pete. Prije tri ljeta sam nesto povrijedila petu ona onom faking Notosu i dugo me je boljelo. Elem, shvatila sam da moram kupovati patike sa debelim djonom, kao ove Anine i oavezno da se pozadi djon siri, tj.da je trapezast, ako me razumijete. Bas ovaj tip patika.

Dawn

Divne su patike. Ja sam se ponovila sa dva para za baš sitne pare. Ani isto marke ništa ne predstavljaju, uzela je "starke" u Metrou od 600 din, skroz pink :crazy:

Glitter

Ja volim da verujem nekim brendovima i tako i biram patike samo zbog kvaliteta.
Anka mnogo su lepe

Dawn

AnaK

Sve su odlične  :good: Ove tvoje prve kao cipele  :girl_in_love:
Ja sam danas prošetala svoje, mnogo mi prijaju. Samo mi je sin užasnut, misli da su za njegove drugarice, ne za mene :burko:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ma nemoj...  :ljut:
A da je neki tetkast model, onda bi bilo sto te tetkaste...  :baba:
:kiss1:

Lani

Dawn i Maxic super su vam!  :clap: