Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

:ph34r:

ruzno   :lol: al udooooobno  :girl_in_love:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Super su  :good: Meni nekako nisu za šetnju, više su mi rekreativne  :angel: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

janavi

čuj rekreativne, slatko me nasmeja :girl_haha:
meni patike dođu skoro pa jedina obuća ;)

ove tirkizne su lake kao perce :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Gost51

janavi

Gost51

Gost51

a tikepa su prave

Glitter

devedesete rulaju  :lol:

lepe su zaista ;)

Dawn

pra-sence

Meni su onako..mozda ove sa N mogu da prodju :D( ne se ljutis Janavi :))

prevodilica

Quote from: MissL on May 18, 2009, 12:02:01 PM
Ja bih ove al' ih nisam nasla ovde

Ovakve sam kupila sad pred put, sutra po danu ću ti ih slikati, fenomenalne su čak i za moju bangavu nogu, poluoteklu.
Na sniženju, of kors, patike su roba koju malo trošim.
Cena 3990 u Deltinom outletu u mom komšiluku, kod Kluza.

janavi

Quote from: pra-sence on June 20, 2009, 10:44:42 PM
Meni su onako..mozda ove sa N mogu da prodju :D( ne se ljutis Janavi :))
pa što da se ljutim
neću tebi da ih dam :lol:

TINK

Meni patike traju godinama, imam ih dosta, ko nove su sve  :lol:. Retko ih nosim, samo kad vozim bicikl ili kad idemo negde u sumu, eventualno jos nekad, ali bitno da ih redovno kupujem na prolece i jesen obavezno  :girl_haha:. Najvise imam rupicastih, one su mi lagane i brzo se plus obuvaju  :lol:. Obicno kupujem Nike ili Puma, rado bih kupila starke ali na mojoj nozi 41 izgledaju grozno  :girl_haha:. Videla sam neke kao starke ali duboke, Andergraund ili tako nesto se zovu, pozadi ide rajfeslus, divne su. Bile su oko 500 chf (30 000 din  :blink:) nasla sam ih u pola cene ali maleeee mi  :girl_cray:, trazim ih dalje divne su  :girl_in_love: