Main Menu

letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

stacka :clap: super!!!
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stacka

Jao :girl_haha:
Mozda sam im poslala i za 23.  - 3. vise se ni ne secam :lol:

Sad cu da posaljem Ceci pp da je pitam za utiske, hvala Lani :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Summer

Quote from: stacka on March 04, 2014, 10:18:13 AM
Summer, od 22.6. do 2.7. ako sve bude kako treba :)

jao, pa onda cemo da pijemo kafu i druzimo se, to je 5 min od nas  :clap: :clap:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Ceca

Jeste, prosle godine smo bili u Siviriju :)

Sam Siviri je malecni, ima dve pekare, jednu mesaru, dve manje prodavnice i jednu vecu na samom ulazu u Siviri, koja je od tog hotela udaljena oko 20min lagane setnje, pa je malo nezgodno za vece kupovinu ukoliko si bez auta. Mesto je izuzetno mirno, mozda ima par taverni, na dva mesta giros, nekih kafica skoro i da nema. Plaza je odlicna, sitan, sitan sljunak cista, bez trave, zaista kao na slikama, nekako mi ta plaza najbolja od svega u tom seocetu. Lezaljke na plazi se placaju, ne znam sad tacno koliko, ali ako uzmes pice onda su gratis. Ono sto me je tamo neprijatno iznenadilo, to je da ukoliko ides u podne u sobu, moras svoje stvari da nosis sa sobom, pa onda po podne da placas ponovo lezaljke/pice. Mi smo bili onako sred sezone u julu i nije bilo neke guzve osim vikendom, tako da ne moras da ustajes u 7 da bi ugrabio lezaljku. Takodje,  prilicno sirok i veliki pojas plaze je bez ikakvih lezaljki, pa mozes da rasiris svoje peskire.  Uz plazu postoji setaliste, koje za 10 min obidjes, uz to setaliste nema nikakvih gluposti da se prodaju, cak ni sladoleda.

Sam smestaj u tom Stathis hotelu je prilicno skroman, mi smo imali apartman sa kuhinjom gde je bio jedan lezaj i kako spavacu sobu gde je bio bracni krevet. Namesaj je star, ali je cisto, posteljinu menjaju na 3 dana, kao i peskire. Terase su bas velike, stane veliki sto i 4 stolice, imaju tendu tako da nema sunce, uglavnom su apartmani sa bocnim pogledom na more. Parking je ispred same zgrade, dvoriste veliko. Internet skoro nikakav. Dobro je sto od aparmana do plaze ima 30metara i nikakvog prelaza ulice, nikakvog saobracaja. 
Mi smo u tu bili jedini Srbi, mahom su Makedonci i Grci. I inace u Siviriju nema nesto nasih. Ne mogu bas da se zakunem, ali mislim da smo platili smestaj 650 eura.

Sve u svemu, nista posebno dobro i nista posebno lose.  Od svih mesta na Halkidikiju gde smo bili (Hanioti, Pefkohori, Nikiti, Sarti...) Siviri mi je najmirniji sa najlepsom plazom, te mi 10 dana nismo mrdali iz tog seoceta.
Dusan 05.08.2005.

stacka

Ceco, hvala ti mnogo na detaljnom opisu. :kiss1:

Disco, proverila sam, ipak je 22.-2. :girl_sigh:

Dobili smo dve ponude, jedna je za apartman u prizemlju, dve sobe, kuhinja, kupatilo, tip b na sajtu - 45 eura/dnevno i drugi koji se nalazi na 2. spratu sa balkonom, isti tip apartmana koji kosta 55 eura/dnevno.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

Stacka, ovo je predivno, to je tip smestaja koji ja volim, nesto slicno smo imali na Zakintosu i to nam je do sada bilo najlepse letovanje u zivotu, prosle godine u onom naduvanom Porto Carasu nam je bilo tako grozno da sam zavrsila sa Grckom, doduse sad nam nije vise ni blizu, ove godine probamo sa kampom http://en.casavio.it/photos/activities.html i uopste ne znam sta da ocekujem

Elanor

mogli bismo i mi neki put u neki kamp, da deca vezbaju holandski :think:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Tchi, šta tačno na Zakitosu ste imali? i preko koga :)

Tchi

To je bilo 2010, preko Belvija smo isli u Argasi, apartmani Maria Mare mislim da su se zvali, tu nisu lepe plaze ali je mirno mesto i mi smo uzeli rentacar pa smo svaki dan isli na drugo mesto.

stacka

Tchi, nama se ovo na slikama mnogo dopada, sad ostaje samo da ustanovim da li je sve sto je prikazano zaista i tako uzivo. Od jutros se dopisujem sa vlasnikom hotela, mnogo je naporan, ja mu postavim 2 pitanja on mi odgovori na jedno, ja mu posaljem mail sa 3 pitanja on opet odgovori na jedno :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

Meni deluje divno na slikama, mi smo sada uzeli kucicu koja jedina nema slike unutrasnjosti na sajtu, ali se nadamo da je dobra posto je novija, a i prija mi to da idemo na iznenadjenje, nadam se lepo

Deda

Tchi, kamp je extra, uzivace decaci a i vi matorci  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Tchi

Secam se kad smo bili u Spaniji hotel je bio pored nekog kampa i tamo su svi delovali tako srecno i relaksirano, a to mi bas treba, da ima svoje kupatilo rado bi i u satoru kampovala

Glitter

mi smo u januaru proveli produzen vikend u http://www.centerparcs.co.uk/makeabooking/specialoffers/spring_breaks.jsp?sissr=1
tipa je kamp ili tako nekako, uglavnom imas svoju brvnaru a sve aktivnosti su rasute po sumi

spasavalo me vino i kamin :lol: