Main Menu

Tenis 2014

Started by Lani, January 13, 2014, 07:39:47 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Quote from: senka on June 30, 2014, 10:12:48 PM
i na centralnom prekudaju, to ne shvatam - zašto ne stave krov pre početka meča kada su svi uslovi za padavine?
ako se razumemo...
Aaaa, tako znaci. Ja nisam jos uhvatila prekide na centralnom (ili nisam obracala paznju da se radnja desava na centralnom :lol:) pa sam mislila da se to ne desava. Posto vidim da se jedino tamo svi mecevi odigraju do kraja dana.

Quote from: Lani on June 30, 2014, 10:16:06 PM
Senka jednom je neki komentator objašnjavao da je Vimbldon open turnir a ne dvoranski i da je poenta da se igra na otvorenom, zato mu taj krov dođe samo kao nužno zlo.

Ovo sam i ja pomislila, ali ne znam, nisam se informisala.

Quote from: Lani on June 30, 2014, 10:20:13 PM
Sad bi mnogi rekli, ali u tome je draž Vimbldona.  ;D Jbg, oduvek je tako, sve to igrači znaju, ne žalim ih ja mnogo  :lol: to im ide sve u rok službe. Pa i na RG koliko puta se desi da budu pauze zbog kiše a klima sto puta bolja od ove engleske.

Ma i pariska klima se opasno priblizila londonskoj. I tamo se planira krov, ali je bilo nekih cimanja oko planova, dozvola i cudesa (administracija gora od nase) pa ce da ga zapocnu otprilike 2018. godine.
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Koliko dana na W nije bilo kise?

maripoza

Glitter

London je poseban atipican cak i za englesku klimu.

Lani

Ajde Anđo, you can do it.  :kolo1:
Posebno što mi ide na živce ovaj komentator, kako navija za vrištalinu.  :hm:

maripoza

E da, i ja sam odlucila da navijam do kraja za ove posvecene teniserke tipa Kerber, Busar, Lisicki, Strckavu (:lol:)...
Bilo bi mi drago da neka od njih pobedi.

maripoza

Mislim, osvoji turnir. :lol:

senka

Evo Kerberka je na dobrom putu  :clap:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Jedva nekako.  :clap: E ja ću za nju da navijam i za Halepovu, da osvoje turnir.
U svakom slučaju, biće nova i neočekivana pobednica, osim ako Kvitova ne ponovi uspeh od pre nekoliko godina.

edit: Što je sladak ovaj mali što igra protiv Rafe, upravo dobi prvi set.  :girl_haha: :girl_in_love:

senka

nadal tradicionalno gubi prvi set
kad je federer?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

On je igrao još u 2, pobedio je.

maripoza

Bogami, ovaj mali Australijanac opasan. I ne deluje da se plasi Nadala. :lol:

Lani

Zato mi se i sviđa.  :girl_haha:

maripoza

i meni. :D
Sad sam bas gledala ko je.... tek od prosle godine je presao u pro, osvajao vec dva gren slema u junior konkurenciji.

Ona nasa Ivana, sto je prvi nosilac medju juniorkama, ispala. :girl_sigh: