Main Menu

najbolji ljubavni film ikad?

Started by monochrome, March 20, 2014, 02:32:23 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

pa eto...sam naslov kaze...koji vam je omiljeni ljubavni film koji ste ikad pogledali?
mozete i da razvlacite...svakako :rofl: :girl_in_love:

elem...meni ni jedan ne moze da se usporedi sa brokeback mountain...
prvo, meni je taj film toliko dirljiv...gluma heath-a i jake-a tako uverljiva...savrsena...druga scena iz satora mi je ujedno i najbolja ljubavna scena ikad...

Finalina

jao ne znam :rofl: .... "prohujalo sa vihorom", mozda :think: :girl_haha:

Lani

Mono, slažem se sa tobom, i za mene je Brokeback mountain ultimativni ljubavni film.
Odmah posle njega su mi Engleski pacijent, Moulin rouge, Prljavi ples :girl_haha:, Cinema Paradiso, Notebook of kors, Oficir i džentlmen... od starih filmova su mi omiljeni Praznik u Rimu i Odavde do večnosti. :)

martina

nemam bas najbolji ikad, od ovoga sto sam gledala
ali evo da nabrojim nekoliko sto volim

before sunrise
blue is the warmest color
drive
love story
casablanca
gone with the wind
cold mountain
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: Lani on March 20, 2014, 02:52:39 PM
Mono, slažem se sa tobom, i za mene je Brokeback mountain ultimativni ljubavni film.
Odmah posle njega su mi Engleski pacijent, Moulin rouge, Prljavi ples :girl_haha:, Cinema Paradiso, Notebook of kors, Oficir i džentlmen... od starih filmova su mi omiljeni Praznik u Rimu i Odavde do večnosti. :)

ja sam sinoc ponovo (i ponovo) gledala brokeback...svaka mi je dlaka na telu stajala uspravno...a slazem se i ja sa tobom za engleski pacijent (koji mi je jedan od najboljih filmova)...inace, jos sam pod utiskom heath-a i jake-a, da ne mogu da mislim o drugim ljubicima :rofl:
kad se oporavim, videcu sta me jos dirnulo :think:

Zumbulica

Brokeback mountain nisam gledala  :-[ A najbolji ljubavni mi je mozda Kao voda za cokoladu secam se da me je fascinirao tada  :love32: Ne mogu trenutno da se setim jos nekog, a i nisam ljubavno raspolozena  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Odgledala sam skoro ponovo Zgodnu zenu, kakva budalastina  :lol: a prvi put kad sam ga gledala, davno, bila sam  :love32:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Jao Zumbi, jeste, Kao voda je divan film.  :girl_in_love:
Setila sam se još nekih... Love actually, Say anything.

http://letterboxd.com/tomflew/list/time-outs-100-best-romantic-movies-april/

Elanor

meni prohujalo s vihorom uopste nije ljubavni film :think:

i ja cu se sloziti s mono, barem dok ne navedete nesto drugo sto sam gledala a da mi je u rangu , mozak mi je skroz blokiran.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Pepi

Mostovi okruga medison
P.S. volim te
Poslednja jesen

Elanor

Quote from: Elanor on March 20, 2014, 03:23:01 PM
i ja cu se sloziti s mono, barem dok ne navedete nesto drugo sto sam gledala a da mi je u rangu , mozak mi je skroz blokiran.
evo ga jedan: treci film s linka koji je ostavila lani, 'in the mood for love'.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Taj nisam gledala, niti mi zvuči poznato.  :think:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

hongkonski, uzdrzan, divan i tuzan
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Martina, jao kad se setim svog oduševljenja kad sam ga prvi put gledala, pre jedno dvadesetak godina.  :girl_haha: :girl_in_love: