Main Menu

najbolji ljubavni film ikad?

Started by monochrome, March 20, 2014, 02:32:23 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Quote from: Zumbulica on May 29, 2014, 05:30:27 PM
Odgledala konacno BBM :diva:
Meni apsolutno jeste ljubavni film, vrlo snazan i kompleksan, s tim sto sam, po navici, mnoge emocije tranzitovala u strejt  :girl_haha: Moram da priznam da sam pocela da gledam sa raznim predubedjenjima.
Mislim da je kod njegove zene stvar prvenstveno u velicini njenih emocija, i da zbog toga nije mogla tako brzo da sagori tu ljubav, vec je morala da je vremenom odboluje pa odbaci. Ako pricamo sta bi bilo kad bi bilo, mislim da ja licno ne bih mogla vise nikad da budem prisna sa muskarcem nakon sto ga vidim da ljubi drugog, bljak, istog momenta bih ga prebolela  :lol: .... ali sve je to u domenu sbbkbb ....

:girl_haha: ja ne bih oprostila nikakvu vrstu prevare, osim ako bi se dogovorili za open varijantu, a ne bih...ja za to imam mooda samo u mastarijama :lol: :lol: :lol:

Spooky

najbolji ljubavni filmovi ikad su mi Eternal Sunshine of the Spotless Mind i Amelie
"Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." http://vitalnost101.bloger.index.hr/default.aspx

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

Quote from: Unabebili on March 23, 2014, 12:45:56 AM
:lol:, xe, ja tebe obozavam  :kiss1: :rofl:

nema vise sranja koje ja ne bih oprostila  :lol:

gospode :lol: ahahahaahah
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

disco2000

Šta je to BBM? :think: ne mogu da se setim :lol:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Aaa... Hvala.
Pa, onako, 3+ ili 4- :think:

Glitter

Quote from: disco2000 on May 29, 2014, 10:19:31 PM
Aaa... Hvala.
Pa, onako, 3+ ili 4- :think:
nema zombija te je ipak 3+ :lol:

disco2000

disco2000

I samo jos ovo: 3+ ili 4- na skali najboljih ljubavnih filmova ikada, to je tema :think: a kao filmsvrstavam ga medju zaista najbolje filmove koje sam gledala.
Sto se problematike tice, rafa je to srocila lepo:
Quote from: rafa on March 22, 2014, 11:18:02 AM
TE tako BBM dozivljavam kao tesku tragicnu dramu jednog fejk procerdanog zivota, I uzasno mi je mucna ne zbog njihove nikad ostvarene I kompletne ljubavi, nego zbog tih silnih proceradnih zivota - pre svega zene, zatim njega pa onda nadalje.

Masha

Podsetila me drugarica na jedan ljubavni film koji nije najbolji ikad ali je veoma romantican i sladak

http://www.imdb.com/title/tt0101912/

vojka

Skroz Sam zaboravila, a stvarno mi je to jedan od najdivnijih ljubavnih filmova
Sirano sa Gerard Depardjeom
Na dve scene se potphno raspadnem
Prva je kad joj sapuce pod prozorom
A druga je , poslednja, kad umire
Ali rasturi me I glas I sustanje lisca I tekst  :girl_cray:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vrana

meni je BBM savrsen film
i u ljubavnom i u umetnickom smislu. inace obozavam njegove filmove.
savrsenstvo mi je i to kako je uklopio te pejzaze, tu divljinu i neukotivu prirodu kao simbol ljubavi koju jedonsoatvno ne mozes, ne mozes i ne mozes da uteras u kalup i stavis pod kontrolu...
ja duboko empatisem i sa njih dvojicom i sa svima oko njih. nije pitanje identifikacije sa likovima, nego me prosto pogadja prica u kojoj je jedna tako jaka ljubav nemoguca u realnosti, i kako jako razara toliko zivota, i kako su oni svi u sustini zrtve i svi gubitnici a niko nije kriv  :'(

plavo je najtoplija boja me se pak nije toliko dojmila, a logicno mi je da lani da si se uzvrtela na tsolici, i mislim da to nije zato sto su zene u pitanju, nego zato sto su scene neuporedivo eksplicitnije. meni bi tako eksplicitne scene bilo neprijatno da gledam u drustvu sve i da su heteroseksualne, sa svim onim mljackanjima, roptanjima i palacanjem

a cula sam da se neko lezbo udruzenje, pa cak i spisateljica knjige po kojoj je film radjen, zalila na te scene, u smislu da ne odrazavaju verno seksualni lezbo cin  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

:think:

E pa ne znam kako bi trebalo da izgleda lezbo čin stvarno...
Malo mi je lakše otkad sam pročitala da su u scenama korišćene lažne genitalije.  :lol: :girl_haha:

vrana

a kad smo vec kod ang leea, ja bih preporucila ice storm

http://www.imdb.com/title/tt0119349/

nije klasican ljubavni, ali govori o kompleksnosti odnosa i emocija u braku, sta sve moze da krene naopako, kako se nekada ti odnosi neprimetno zalede, kako se ljudi udalje, kako to sve utice na decu, da li mogu da se ponovo nadju...odlican je film i sada, sa ovim godinama i iskustvom, ga gledam potpuno drugim ocima nego kad sam ga prvi put gledala, kao devojka. jako, jako dobar
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.