Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Glitter

Quote from: jel on October 05, 2014, 06:12:35 PM
Nisam znala za tu situaciju sa osigur
A kako definisete iznos?
ne definisem iznos nego nadoknadim garderobu istog kvaliteta kao sto sam imala ili ako je dostupno istu onu koju sam imala stavim na kreditnu karticcu firme a osiguranje po dostavi racuna refundira firmi
Pre toga se spisak nestalih stvari nalazi u policijskom izvestaju kojim se utvrdi da je auto nasilno otvoren

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Glitter

a zasto ne bi?
kreula na poslovni put, dve noci, tri dana, ne mogu ja tu ne znam koliko da imam. i ono sto obicno ide u prtljag, neki punjac za nesto isl
nas dvoje smo oboje nosili sa sobom torbe sa laptopovima, Stivu je tu bio i ipad, telefoni sa nama, dakle to je ostalo netaknuto.
nemas sta ti tu mnogo da izmisljas ali u teoriji mozes da napises u izvestaju za policiju da si imao i konzolu ovu ili onu, deset pari cipela, ali to je tesko da ce iko da ti poveruje jer posao si na poslovni put, racuna se da imas poslovne outfite, neki kazual za uvece, cipele koje su na tebi i jos jedan par, vesa za dva dana (plus rezervna kombinacija, sto ja uvek nosim, mislim da svako to radi). Meni su doduse ukrali ceo parfem (kupljem bukvalno 5 dana pre toga od 100ml, nadoknadila sma ga parfemom od 50ml jer su u tom trenutku samo taj imali u toj mililitrazi) i neseser sa sminkom (od cega nisam sve nadoknadila nego samo osnovno-ko me terao da vucem 5 kila sminke)
jedino sto sam ja imala u koferu je pasos i posle je firma samo platila taksu da izvadim novi
mi smo uvek bili pokriveni osiguranjem kada putujemo  za slucaj kradje isl
cak u toj situaciji u kojoj su nam obili auto na automobilu je bila steta brava i cd plejer koji su iscupali. Nase rent a kar agencije to ne traze od osiguranja nego od korisnika, pa nam je to osiguranje pokrilo i tu stetu.

kalimero

a kvalitet, marka garderobe....i to sam napises i oni veruju?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja sam pisala marke farmerki zato sto mi je bilo bitno (imala sam par disquared farkiu koferu), stiv je npr pisao samo kosulja toliko i toliko
i kada smo pricali sa bajom iz osiguranja on je rekao da nadoknadimo sa kvalitetnim stvarima jer nam neku razliku u vrednosti niko nece nadoknadjivati u kesu.
Ja sam umesto tih disquared uzela replay farke, cizme poluduboke iz deichmana sam ponovo kupila potpuno iste, posto i jesu bile jedva mesec dana stare, kosulje sam kupila npr malo skuplje ali onda sam dzemper kupilaneki bas basic (iako je bio skuplji originalno), kofer sam uzela u david jonesu, ali to i jeste samo stajalo kao kofer komada 1, ves sam kupila u ws, ali i to je neki prosek sto se cene tice. Ja sam tu bila bas fer, kada sm nadokandjivala sminku, kupovala sam u Liliju bronzer od debore i senke u sefori od sefore, nisam kupovala ne znam sta po astronomskim cenama jer to nisam ni imala u koferu.

Margarita

Margarita

sad meni da pomognete
za putovanje i izlete po dvorcima znam sta cu - farmerke, tople cizme i to je to
treba mi kombinacija za zvanicni deo proslave godisnjice firme (da ne budu farmerke i dzemper, kaze dir.), i nesto za vece
idealno bi bilo da na obe kombinacije ide isti par obuce koji nije na stikle :crycry:
za tu dnevnu varijantu imam lep tamnosivi sako, mozda neka svetla bluzica ispod i sive/crne pantalone :think:

AnaK

Meni to lepo zvuči  :girl_in_love: A za veče onu lepu sivu svadbarsku haljinu. :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Quote from: AnaK on November 03, 2014, 12:35:09 PM
Meni to lepo zvuči  :girl_in_love: A za veče onu lepu sivu svadbarsku haljinu. :girl_in_love:

ako mogu da je obucem :-[ onda mi je bila knap, a od tad sam nabacila 2-3 kg
probacu je popodne, pa mozda krenem neko gladovanje od 15 dana

Glitter

za vece neka haljinica
i baletanke
mozes ih i za dan i za noc i meni su one uvek najudobnija varijanta za sve

Lani

Da ali ko zna kakvo će vreme bito do tada, ako bude neka ciča zima kako će u baletankama.

Glitter

pa valjda nece proslavu da organizuju negde napolju  :nokti2:
ja predlozih baletanke za proslavu, a cizmice za obilaske dvoraca :-[

Lani

Ne mislim da će da bude napolju nego kako će stići do tamo recimo...  :think:
Ako zna da će sve vreme da bude na (relativno) toplom, onda i moj glas svakako za baletanke.