Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Margarita

ne verujem ja da cu stici dotle, znas kolika su 2 minuta :lol:

cici

monochrome

Dada

Z vrda i brlja  >:( Kao samo treba da se postuje satnica i izbjegava hleb za veceru ili da se jede crni pa sam ga uhvatila da je sinoc pojeo jednu domacu pralinu koju mu je sestra donijela a danas je poslije rucka uzeo oblandu koju je kuma donijela  :hm: Ja kao vojnik, zasad  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

Dada

Pa nismo jos razglasili da smo na rezimu, zaova u soku :lol: pogotovu od mene  :-[ Kaze da nisam debela i da ne zna sto ce mi to, fino ja kazem da sam idealna, jes mi raspon te ideale veliki ali nema veze  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

ja na pola vas ne vidim viska, ali ako cete se osecat bolje sa jos kojim kg dole, napred :clapping:
ja se bolje osecam kad sam mrsavko...

Dawn

Quote from: Dada on February 01, 2015, 06:09:51 PM
Z vrda i brlja  >:( Kao samo treba da se postuje satnica i izbjegava hleb za veceru ili da se jede crni pa sam ga uhvatila da je sinoc pojeo jednu domacu pralinu koju mu je sestra donijela a danas je poslije rucka uzeo oblandu koju je kuma donijela  :hm: Ja kao vojnik, zasad  :lol:

I sa svim brljanjima brže će i više skinuti kile. D minimalno vodi računa i dalje mršavi :burko:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

NenaS

Mm neće na hrono, ali zato je danas gospodin pravio sebi, uz tenis, galete sa pivom i svim mojim brašnima i zrnevljem...pa kad je krenuo da sipa 2dl maslinovog ulja, pa jedno, drugo, treće brašno, pa zrnevlje onako booogato... Alo bre, ja to na kašike merim da mi duže potraje! :crycry:

Musaka od prokelja ispala baš super, za ne poverovati :blink:

Za večeru mi ostala ćureća šnicla od njihovog ručka, mislim odvojila sam sebi i spremila po propisima, pa ću samo da dodam salatu, neću belanca. Sutra merenje :nokti2:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Ja moram da pocnem da vezbam, sad sam probala plank da vidim koliko mogu. Minut, zadnjih 10 sekundi mi je bilo tesko, mogla sam jos 10. Obzirom da ne vezbam od juna ovo je super.

Pepi

Neno  :clapping:
Ja sam opet morala uveče da pojedem hleb  :crycry: toliko me boli želudac.
A i danas mi je baš loše, ko da mi je insulin skočio, da ne kažem pao šečer...sve mi mišići podrhtavaju.
Jel vi stalno trčkate u wc?  :-[ Ja moram nekoliko puta i noću da ustajem, stalno mi se piški. Možda je od lekova.  :think: Bilo bi pametno da odem u centar, ali nema šanse da sad dam tolike pare.