Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

moma

meni je sve dovoljno i ok, samo sto nemam vremena za spremanje, pa cebiti da cu najjednostavnije moguce kombinovati

Lukina mama

ja karfiol i brokoli mogu onako sirov, kada je skuvan...smeta mi miris ...
Luka ,09 April 2005

moma

Dada

Ja karfiol ne podnosim ali sam ga sinoc skuvala sa solju i kurkumom, poslije prelila maslinovim uljem i limunom i bio je sasvim jestiv... ne mogu da vjerujem jos  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Ako dajete sansu karfiolu, probajte da ga iseckate na cvetice i ispecete u rerni, na pek papiru (postupak u okviru maxic recepta za ljutu kari corbu).
Vocko, mm i ja vec dugo koristimo steviu, ja sam joj cenu relativizovala na:
a) kosta 2-3 dinara po kafi
b) kutijica koja nam traje mesecima kosta kao da odemo 2x negde na neku lepu kafu.
Ja tako sebi i lepe cajeve relativizujem, koliko god da mi kutija sokantmo zvuci, kad prevedem na 15 din po solji uzitka, odmah mi bolje zvuci.
Janko 23.7.2002.

Dawn

Jao taj karfiol, brrrr. Probala sam jednim da napravim pire, ispao bljaks. Obožavam ga iz turšije ali taj se ne jede...
I mi odavno kupujemo samo lepe čajeve ;)

moma

A kakve my sis ima cajeve.... :nesvest:

Karfiol ne volim, ali svjezi kupus obozavam i to klot, kao zec. Mogla bih pola glavice da pojedem bukvalno

Glitter

beze cj je samo topla voda, lepi cajevi rulaju :beast:

Zumbulica

Dobro, nije tema ali sam znatizeljna  :girl_haha:, koji su vam to lepi cajevi? Kod nas ih uglavnom J dosta pije, njoj kupujem razne Milford, a mene odbijaju svi ti zacini u caju. Ja volim klot sipurak, nanu ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Dada

Mi kupujemo uglavnom rinfuz, jedino te Z priznaje. Kupujemo razne crne, zelene, hibiskus, nanu, sipurak, planinski...
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Voćkice, ovu:

http://www.stevia.rs/termek/stevija-tablete-%28300kom%29

Zumbi, ja se snabdevam na tezgi iz Mađarske, na Palilulskoj pijaci, razni Liptoni, Milfordi. Trenutni hit, a tek će biti kad otopli su mi ovi:

http://fl12.shopmania.org/files/p/hu/m/205/milford-cool-and-tasty-gorogdinnye-izu-husito-gyumolcstea-20x2-5g~84331205.jpg

Našla i probala, za sada, lubenicu i jagoda & rababra, u hladnoj vodi se natapaju 8 minuta. Divni. To mi je ulov iz Tempa, nije s pijace. S pijace mi je trenutni hit neki čaj s ukusom karamela, s malo mleka i cimeta, pravi nekalorični chai-latte  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Vockica

To sam i mislila..narucivala sam odavno, pa cu opet  ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Pogledaj po zdravim hranama, pogledaću ti i ja sutra. Gotovo bih se zaklela da sam je platila, relativno skoro, bliže 700 dinara.
Janko 23.7.2002.

Vockica

Da da, ima i ovde jedna zdrava hrana gde je jeftinije nego na sajtu  ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.