Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

senka

s druge strane, za Cenar je mnogo bolja reklama kad su rezultati brži i veći...onda je i priliv ljudi veći
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Možda je i do mene. Meni bi bilo sporo 18 kila za 10 meseci. Većini, očigledno, nije. Ja sam samo, posle svega što sam o ishrani i metabolizmu iščitala, potpuno sigurna da se smanjenjem unosa kalorija brže mršavi. Možeš da se najedeš sa 30 ćevapa i posudicom salate, ali i sa 10 ćevapa i posudetinom salate. I odgovorno tvrdim da bi u drugoj varjanti gubio duplo brže.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Ali, generalno, ja stvarno imam veliku samodisciplinu razvijanu godinama, zagrcnula sam se kad sam na Protekal temi pročitala ovo:
Sinoc sam imala krizu i pojela sam 150 gr plazma keksa, 2 case fante, parce torte, kobasicu sa dva parceta hleba i malo sladoleda..

Pretpostavljam da se uz takvu (ne)disciplinu, kod većine, i stiže do tih ogromnih viškova. Pa da je i istrajavanje na velikim količinama hrane, sve dok vaga ide naniže, ma kojom brzinom, deo te šire slike.
Janko 23.7.2002.

monochrome

jao anak :girl_haha:
kao da slusam md-a na srspkom :lol:

AnaK

Tj, hoću reći da je verovatno ljudima koji imaju mnogo da skinu za reklamu važnije 'količine neograničene' od 'smršajte za 6 meseci'.
Janko 23.7.2002.

monochrome

meni hrono princip prija, neovisno o kilazi...prija mi jaci dorucak i onda laganije, a redovno jedenje...

senka

Za mene je poražavajuće saznanje o 2Kg mesečno
uopšte nisam uporan i dosledan i istrajan tip
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Verujem ti, ali ti orosto zbog zdravstvenih razloga ne smes brze, pa je ili to ili nista. S vedrije strane, za taj gubitak stvarno treba samo skoro neosetno da promenis ishranu. :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Urbana

Quote from: senka on April 30, 2015, 07:17:52 PM
Za mene je poražavajuće saznanje o 2Kg mesečno
uopšte nisam uporan i dosledan i istrajan tip

Kako porazavajuce to je sasvim ok....i to covek moze da skine bez velikog odricanja....uz kontrolu potrosnje ugljenih hidrata.....zapravo izbacis slatko i hleb uz glavni obrok.

Covek treba da nekako ima patronu, a recimo jedan dan vikendom da malo dozvoli da zgresi.

I mislim da bi generalno trebali vise da jedemo kasikom, domace supe i corbe.

Meni je nekako normalno da jedem sve sto jedem, ali u manjim kolicinama kad zelim da smrsam.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

prevodilica

2 kg zvuči malo kad rasporediš na mesečnom nivou, ali u godišnjoj računici je to ipak 24 kg, što uopšte nije malo

Deda

Ma gde malo, a tek koliko se to vidi. U hrono se ja ponekad iznenadim kako toliko malo kg a zena se prepolovila. Mada u moru slucajeva pojavi se zena koja smrsala prvo 6 pa 11 a ne vidi joj se jedan jedini gram , nigde. Mislim da zeza a ozbiljna zena, savrseno ozbiljna .A 6 kila za mesec dana ubilà. Jos joj u komentarima pricaju kako se primecujre
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

monochrome

kod hrona nisu samo u pitanju izgubljeni kg, nego se bukvalno vaja telo, gube cm na pravim mestima...bar ove neke zene sto ih ja znam, nisu gubile nesto ijhaha kg-a, koliko su zapravo izgubile na pravim mestima i koliko to sve fino izgleda...

Urbana

Quote from: monochrome on May 01, 2015, 09:13:53 AM
kod hrona nisu samo u pitanju izgubljeni kg, nego se bukvalno vaja telo, gube cm na pravim mestima...bar ove neke zene sto ih ja znam, nisu gubile nesto ijhaha kg-a, koliko su zapravo izgubile na pravim mestima i koliko to sve fino izgleda...

Ma ne mono za hrono su uglavnom pre odluce oni koji imaju nesto viska 3-6kg, lakse menjaju navike, lakse pojacaju fizicku aktivnost od koje se telo i "vaja" ... e sad isina je da od ugljenih hodrata treba bezati ... a od njih se bezi u hrono. Zato takvim osobama hrono spontano postaje lifestyle.

Moje omiljeno jelo je cuspajz od sargarepe nikakva mudrost a za dijtu je uvek super uz kari piletinu, ja u sve dodajem jos extra svezi persun punu saku.

Urbana

Quote from: prevodilica on May 01, 2015, 02:25:41 AM
2 kg zvuči malo kad rasporediš na mesečnom nivou, ali u godišnjoj računici je to ipak 24 kg, što uopšte nije malo

Ma da nije uopste malo, na godisnjem nivou je super i ako je 15kg kome treba toliko, problem je sto bi ljudi da ono sto su godinama nagomilali skinu za par meseci, a takva opustena dijeta ne postoji.

Problem je sto ja znam mnoge, a takav je i mm da kad zgresi on se ne zadrzava u gresenju samo taj sat ili dan nego obicno tera jos 3-4 do nekog novog ponedeljka....

Glitter

Znas li urbana da je kuvana sargarepa cist secer :crazy: