Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Voda se ne pije da ne razblaži želudačnu kiselinu i uspori varenje.
Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: Finalina on January 26, 2015, 10:38:54 PM
za sada sam na hrono dorucku, delimicno i hrono rucku, ali vecera mi jos uvek nije kako treba u hrono sistemu tako da sam na pola puta  :girl_haha:
Uuuuu, bas ti je fora  :lol: , nisi ni na prvoj cetvrtini. Hrono dorucak je malo do ni malo odruicanja, pola rucka je ni malo a najteza je vecera i popodne , barem meni
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

joj, dedo, nije ni dorucak lak ako si navikao da popijes kafu a jedes prvi put tek oko podneva.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

pa ovde se ne radi o odricanju vec o navikama bar kada je dorucak u pitanju jer stvarno mi prija kada dobro jedem  i na potpuno sam drugaciji nacin gladna kasnije, a ako rucak smandrljam rucak onda veceru totalno omanem, ali kada i rucam kako treba onda najcese veceru preskocim i to mi zapravo nedostaje da jedem belo meso&zeleno povrce ( koliko kapiram kombinaciju )

Dawn

I nije tačno da je hrono skuplji od "obične" ishrane, mi samo ne-kupovinom slatkiša, sokova, grickalica uštedimo gomilu novca :crazy:

Finalina

NenaS

Quote from: Dawn on January 26, 2015, 11:03:52 PM
I nije tačno da je hrono skuplji od "obične" ishrane, mi samo ne-kupovinom slatkiša, sokova, grickalica uštedimo gomilu novca :crazy:

Pa ne mogu ovo da uskratim deci :innocent:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

linga

Dawn

Quote from: NenaS on January 26, 2015, 11:25:43 PM
Pa ne mogu ovo da uskratim deci :innocent:

Ne uskraćujem ni ja svom detetu, pričam o namirnicama koje sam ja ranije konzumirala. Budimo iskrene, nismo se od vazduha ugojile.

Finalina

tacno, treba biti posten prema sebi da i pored svih raznoraznih zdravstvenih okolnosti ipak se od hrane goji

monochrome

Lani

Quote from: Dawn on January 27, 2015, 12:13:07 AM
Ne uskraćujem ni ja svom detetu, pričam o namirnicama koje sam ja ranije konzumirala. Budimo iskrene, nismo se od vazduha ugojile.

E baš to...
Niko ovde nije prestao sa kupovinom "zabranjenih" namirnica a to što ih same ne jedemo jeste svakako ušteda, kad bi se stavilo na papir.

bubi

Cicika, Cicika :baba:
Vremenom ćete jesti manje količine a onda će hrono biti jeftinija.
Elem ja sad za ručak jedem samo meso, izbor povrća nikakav a ni ne jede mi se.
Može Alnatura iz DM. Imaju njihovi krekeri od razenog brašna za putovanja idealni.
Suvi i mogu da stoje.
Ja letos nosila na more.
Pijem ljimunadu i radujem se doručku :pleasantry:
Finka samo napred, svaka promena je bolja nego ne preduzeti ništa. :bighug:

Deda

Bila sam toliko gladna da sam mislila da pojedem ceo tonus  :lol:
A usteda na hlebu, pre ste bacale a sad do poslednjeg komadica  :baba:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006