Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

senka

meni sva ova hrana zapire, ne uživam ni u jednom obroku
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

bubi

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

ma kakvi, ovoliko sednviča pojedem na godišnjem nivou  :lol:
ma nema veze, neću da odustanem
sad mi hrana više nije uživanje nego potreba
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Sascim dovoljno vitamina dobijate iz povrca ukoliko ga unosite dovoljno, niste na vitaminskom deficitu ukoliko unosite dovoljno povrca.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Deda

Pa ja nista ne pijem a nista mi ne fali  :lol:  (bar na prvi pogled)  :rofl:
Suplementi uvek mogu da se piju, dodatak ishrani , a i sto da ne naprave posao nekoj farmac.kuci  :D
U svakom sluvcaju, kad prodje restrikcija voce moze u dozvoljeno vreme i dozvoljenoj kolicini.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

ja pijem Fe, pa uz njega ide još što-šta,
a inače mislim da ne unosim dovoljno vitamina

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

rafa

Quote from: Summer on January 26, 2015, 04:20:12 PM
Bravo za sve uspehe  :clap:

Pridruzujem se :pioneer:

Preterala sam poslednjih mesec dana, pojela sam oooogromnu kolicinu slatkisa, stvarno je vreme da nesto uradim. Sav, ali apsolutno sav visak mi je na stomaku  :crycry: Nemam neki veliki visak, ali kad je par kg na jednom mestu viska, to jeste mnogo.

Elem, imam jedno pitanjce, pre svega za rafu, jer znam da ona pije tabletice za stitnu. Dr mi je rekla da ih pijem sa cistom vodom pola sata pre dorucka. E sad ako popijem tablete, pa cekam pola sata pa popijem limun i vodu, pa opet pola sata do dorucka i opet pola sata do kafe, svisnucu od svih tih pola sata  :rofl:
sta mislite, da li bi smele tablete sa ovom limunastom vodom ili da preskocim limun skroz  :think:?

Jutros sam preskocila limun, pa sam jela sledece:

D: tonus+puter+domaca pecenica
R: dinstana teletina sa lukom + zelena salata sa ml. lukom
V: tunjevina+kiseli kupus, recimo

jutros popila tursku kafu, bez secera, malo mi nesto tesko pade, pa sad pijem nes sa malo mleka, ne moram baaas sve ukinuti  :rofl:

smes, ja tako pijem  :bighug:
ili popijes uz malo ciste vode prvo tabletice pa onda srucis limunadu

ovo je bio jedan od onih dana kad nisam bila adekvatno spremna i desio se kiks za rucak, kad sam g;adna ugledala omiljenu pastu ispred sebe

definiitvno se mora biti organizovan unapred  :crycry:

idemo ddalje  :)
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lukina mama

ovo mi dodje ko dnevnik, upisujem se svako jutro  :girl_haha:

sinoc za veceru, nisam ni bila gladna, ali setih se bubi i dede , i uzeh tunu, skuvah dva jaja, pomesah tunu i belanca, malo dijon mustard i so, nije lose...mislim nije nesto sto bij jel svojevoljno  :girl_haha:

Quote from: Dawn on January 27, 2015, 12:13:07 AM
Ne uskraćujem ni ja svom detetu, pričam o namirnicama koje sam ja ranije konzumirala. Budimo iskrene, nismo se od vazduha ugojile.

slazem, mojim momcima sve uredno kupujem, juce kupih 2 milke i neke cokoladice, nisam bila tempted  :diva:

dorucak, ih kakve promene :D hleb , hummus, dijon mustard  ;) pecenica i mocarela

rucak, ne znam jos , pauziram kupus, ubio me stomak juce....

vecera, ih to mi tako daleko

bubi  :good: , ti mentalno jaka, i karakter si, ja jos nisam taj nivo ali polako idem ka tome, i deda je cudo koliko je karakter.....mene jedino vikend brine, tad brljam....samo kad se setim dede da je nosila hranu na utakmice....e to ja nemam.... :-[

Lani ti stvarno super izgledas, cini mi se ponekad da si zalutala na ovoj temi  :girl_haha: ne vidim da bilo sta treba da izgubis  :kiss1:

meni recimo nedostaje sladoled i kokice..... :-[
Luka ,09 April 2005

NenaS

LM čekam Dedu da dođe, ali ne može tuna+belanca za večeru, to su ti dva proteina. Jedan protein (ili tuna ili belanca) i neko zeleno, belo ili žuto povrće - zelena salata, kupus salata, keleraba, karfiol, brokoli, spanać...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

bubi

NenaS

Što sam super salatu napravila uz ručak :balavi: Nije mi se jeo kupus pa sam izrendala jednu šargarepu, malo paškanata, 2 koluta manjeg celera i u to naseckala malkice praziluka, začinila maslinovim uljem i limunovim sokom.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.