Main Menu

Oticanje nogu

Started by Pepi, May 18, 2009, 02:32:10 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Pepi, moja kuma koristi ovo

Proizvod se zove Britannia Dren, ima u svim bolje opremljenim apotekama i ima u parfimeriji Metropoliten u Zmaj Jovinoj. Pitaj prvo dr da li smeš naravno.
Ta kesica se razblaži u 1l vode i najbolje ti je da prvo kupiš 1-2 kesice da vidiš da li ti odgovara da ne bi kupovala celu kutiju koja ima 12 kesica i košta oko 2.500.
Ona se baš patila sa oticanjem leti, probala je svašta i tek joj je ovo pomoglo.

Pepi

Zaboravila sam danas da pitam dr za ovaj problem, i šta smem da koristim  :wall:
Kako je svakim danom toplije, tako su mi noge sve veće ... za sada samo sveži krastavac koristim, ali moram podhitno nešto delotvornije...
Hvala vam na savetima!  :bighug:

MissL

Ja tek sad vidim ovu temu, taman sam dosla da pokupim savete  :D oticu mi i ruke i noge
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Xe

Meni je bilo od pritiska, noge su mi bile crvenomodre  :blink:
Sad oteknu samo ako ne pogodim dozu ili malo duze sedim,ali ne nesto strasno.
Oticu mi ruke na vrucini, i to je sve.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Quote from: Pepi on May 18, 2009, 02:32:10 PM
Kako počnu temperature preko 25 stepeni, ja imam problem...noge mi toliko oteknu, da ne mogu ništa da obujem. Idem u nekim ravnim papučama, preplačem kad moram da obujem cipele za neki sastanak.
Tata mi je napravio neko postolje, ukoso, na kome držim noge, dok sedim na poslu, ali to ništa ne vredi.
Moja dr ne pridaje pažnju tome, kaže to je od vrućine  :hm:
Toliko i ja znam, ali ne znam kako da pomognem sebi.
Ima li još neko ovakakav problem i kako ga rešavate?
Imam ja, i to leva duplo vise nego desna...Dobila sam isti odgovor tezina+vrucina, sto mi bas i nije od pomoci...Kad pocnu bas mnogo nagutam se Lasexa i ne izlazim taj dan iz kuce...Nista zivo kasvetno ne mogu da obujem, ili obucu vrlo brzo deformisem... :girl_sad:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

rafa

Samo ruke.  :)
Perem ih svako malo, prija im hladna voda. Drugo resenje nemam.  :no:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Da se pridružim i ovom klubu.Nikad mi nisu oticale noge čak i u trudnoćama minimalno.Imam baš izraženu venu na desnoj nozi, ali sam su počele noge i da mi otiču.Juče sam jedva ustala, sve su mi se kaiševi od papuča urezali.
Lani kako se ovo koristi?Pije se?

AnaK

Quote from: Lani on May 18, 2009, 05:27:11 PM
Pepi, moja kuma koristi ovo

Proizvod se zove Britannia Dren, ima u svim bolje opremljenim apotekama i ima u parfimeriji Metropoliten u Zmaj Jovinoj. Pitaj prvo dr da li smeš naravno.
Ta kesica se razblaži u 1l vode i najbolje ti je da prvo kupiš 1-2 kesice da vidiš da li ti odgovara da ne bi kupovala celu kutiju koja ima 12 kesica i košta oko 2.500.
Ona se baš patila sa oticanjem leti, probala je svašta i tek joj je ovo pomoglo.

Samo da se zahvalim na preporuci, ovo pijem par dana i prezadovoljna sam efektima. Prijatnog je ukusa. Imaju 3 vrste ovih kesica - protiv oticanja, za mršavljenje i protiv celulita. Ja sam kupila protiv oticanja, na komad, i jedna kesica je 81 dinar.
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: cici on May 27, 2009, 05:04:28 PM
Da se pridružim i ovom klubu.Nikad mi nisu oticale noge čak i u trudnoćama minimalno.Imam baš izraženu venu na desnoj nozi, ali sam su počele noge i da mi otiču.Juče sam jedva ustala, sve su mi se kaiševi od papuča urezali.
Lani kako se ovo koristi?Pije se?

Sori cici, sad vidim pitanje. Da, pije se mada nisam ga nikad koristila ja nego kuma.
AnaK super  :kiss1:

cici

AnaK

Danas sam čula da jedna laka i kratka vežba može mnogo do pomogne.
Stati, bos ili u ravnoj obući. Podići se na prste samo malo, tako da peta bude iznad poda samo 1 cm, izbrojati do 3 i naglo se spustiti na pete, onako baš pustiti da tresnu - zato je važno da to ne bude s veće visine. To treba ponoviti 30-60 puta, više puta dnevno. Kažu da je efekat kao kad flašu udarite rukom odozdo - potera krv i tečnosti naviše.
Meni zvuči i šašavo i logično, planiram da primenjujem neko vreme  :innocent:
Janko 23.7.2002.

Vockica

Moja koleginica rece da cim pocnu vrucine pije jabukovo sirce svako jutro.Ono kasika-dve u casi tople vode.Kaze uvek joj pomaze ekstra.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Glitter

Quote from: Vockica on June 21, 2009, 10:03:08 AM
Moja koleginica rece da cim pocnu vrucine pije jabukovo sirce svako jutro.Ono kasika-dve u casi tople vode.Kaze uvek joj pomaze ekstra.
mm je imao groznih problema zbog tog jabukovog sirceta u toploj vodi ujutru....

Vockica

Stvarno?? Ja znam da je to kao zdravo,mada sam prvi put cula da pomaze kod oticanja ali...Kakvih problema?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Naleteh na reklamu na radiu, zanimljivo mi zvuči. Iako se meni oticanje vidno smanjilo uvođenjem tiroksina, u pripravnosti sam za leto. Pa da imam(o) ovde, jedva zapamtih kako se zove  :crazy:

http://apuretin.rs/apuretin/
Janko 23.7.2002.