Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

neko time skida i zanoktice

cici

U principu da, ali akril moze i obicnom turpijom samo vise vremena uzme. Ako radi neko ko bas nije skroz vest moze da osteti nokat mnogo vise jer se ta turpija tesko kontrolise mada ima vise tih brusilica.

kalimero

u dm-u na trgu np u korpici mnogo esika, u jednoj i za 375....
ja se ponovila: ballet slippers, madison ave-hue i lapiz of luxury  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Divan ulov posebno pinkasti, njega imam, divan je.  :girl_in_love:
Meni se danas mazalo nešto tamno plavo, nisam odavno, pa sam uzela Midnight cami. Prvo sam se napatila sa onom štapić četkicom (imam tu verziju  :wall:) a kad pomislim na skidanje laka sutra... :girl_wacko: Ali divan je.  :girl_in_love:

Lani

Sad sam preko Midnight cami-ja namazala jedan sloj OPI Austin-tatious turquoise, ne da dobro izgleda. :nesvest:  :girl_in_love:

Blue

juce ja sedim na nekom sastanku, na kome je bilo recimo osam zena.

nije da se hvalim, ali ja sam jedina imala nalakirane nokte 8) 

e nije do toga, nego sto sve te zene, primetila sam, imaju divan oblik noktiju - duguljaste i jake. a ja sacvaj boze.

pojma nemam je li to neka moda, ali ovde pustaju nokte dugacke, a ne lakiraju, sto je meni cudno. tj. ne svidja mi se uopste. ja sam obrnut slucaj - kratki i lakirani mi se svidjaju, nikako dugi.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vrana

imeni je to odvratno.
ja sam u gimnaziji i na faksu imala uvek duge nalakirane nokte (crvene ili bez  :D ), sada ne volim da su dugi, neprakticno mi je, a i ne svidja mi se to vise toliko.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja inače ne volim duge nokte, bilo da su lakirani ili ne, posebno nelakirani a dugi su mi bezveze.

Blue

vecina ovih zena je imala prirodno bas izduzene (sto je meni lepo inace kada su kratki) i jos uz to duge. ne znam koja je svrha tog pustanja noktiju. ko ima lep oblik, po meni mu bas lepo stoje kratki.
a i ako nema lep oblik, perterano pustanje noktiju mu nece pomoci, mozda samo par milimetara dok se ne postigne izduzenost.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: Lani on December 01, 2015, 10:00:24 AM
Ja inače ne volim duge nokte, bilo da su lakirani ili ne, posebno nelakirani a dugi su mi bezveze.
ovako

cici

Ja volim duge nokte i namazane obavezno, ne svidja mi se kad su previse dugi.

Margarita

ovaj sam dobila od mame i namazala, malkice je tamniji nego na slici

malena 14, kao da nisu moji nokti :crazy: uvek ubode neku boju koju ne koristim

Vila

a lepa je obja, meni se sviđa :girl_in_love:
nisu loši ti Malena lakovi, imam par komada
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

drugi dan sledgeride-a.....nisam imala snage sinog da ga skidam....sad cu, cim stignem kuci....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

mardz, jest mi malo jak za ono sto sam navikla da ti mackas....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.