Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Mardž, ni meni nije nimalo za tebe. Skidaj, ako već nisi.  :girl_haha:

Margarita

Hocu, nego da ispostujem mamu :rofl:
Mada mi nije na rukama toliko nepodnosljiv kao neki drugi plavi koje sam probala...

moma

Marg, za plazu na noge ubio se!

kalimero

sad cu da skidam sledgeride, samo jos ne znam sta bih mogla sutra....za pocetak sta bih mogla da obucem  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Ja toliko sve ofrlje radim u poslednje vreme da je to uzas. Presuvi su mi nokti, na desnoj ruci je svaki pukao.

Vila

Ja sam sinoć skidala Đoleta :crycry: :lol:
Na šta su mi ličili nokti, jadničci :rofl:
Sad imam neki novi Oriflame, neka berry boja, baš je sladak :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

ja ne znam kako cu danas skidati lak sa noktiju juce sam sve prste isekla na faking ikea ormar koji smo sastavljali dva dana  :crazy:

kalimero

ja danas alcatraz, ali sam ga u nekom polumraku jutros mazala, ni na sta ne lici   :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Lani

E pa sad se i meni maže.  :lol:

cici

Blue

devojke, pretpostavljam da je ovo pitanje vec X puta bilo - ali sta mi je najbolje da kupim od bezbojnih lakova da mi sluzi kao prvi sloj, ispod laka i/ili da mi ojaca nokat?
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Imaš baš 'base coat', razni proizvođači, mnogi imaju i dodatnu funkciju - ojačavanje, nega...
Janko 23.7.2002.

Blue

hvala AnaK, ali bas me zanima neka preporuka sta je najkvalitetnije i isprobano, super-delotvorno, koja marka?

pitam, jer ovde su vecinom neke bzvz marke u ovim obicnim drogerijama (tipa maybelline, loreal, bourjois, e i masa nekih no-name). tj. mozda i nisu bezveze, ali nisam ih isprobala (osim bourjois, koji su mi ok), pa mi se ne kupuju bez preporuke.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: Blue on December 06, 2015, 11:10:32 AM
devojke, pretpostavljam da je ovo pitanje vec X puta bilo - ali sta mi je najbolje da kupim od bezbojnih lakova da mi sluzi kao prvi sloj, ispod laka i/ili da mi ojaca nokat?
za jacanje nokta mnoge su koristile Evelin 8u1 tretman, i radi ok posao. Koristi se ogranicen vremenski period.
Za bazu ja trenutno koristim i mogu da preporucim Essie Grow stronger (koja je i baza i za jacanje)