Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: Glitter on February 15, 2016, 12:45:27 PM
i da zelim jos i junion i ruban mi je lep

Junon je divan, Ruban imam, takođe divan.  :girl_in_love:

Glitter

Glitter

i dior darling blue mi se dopada

Lani

Zar ne postoji neki dupe za taj?

Glitter

Glitter

naleteh danas na prasnjavu ljubicastu opi I'm feeling sashy

kalimero

u sto je lepa  :girl_in_love:

ja skratih nokte nacisto i sad su mi samo tamni lepi, pa zapoceh radni dan nekom denim plavom essence....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

ja sam premijerno stavila onaj essiethe perfect cover up, mnogo mi se svidja, jer je malo i plav, ali vrlo diskretno i samo na dnevnom svetlu
a bas elegantno izgleda na ruci, nije klinacki, sto je moj osnovni strah kada su ti plavo-zeleni tonovi u pitanju
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

prevodilica

Lani

Vala baš.  :baba: To je jedan divan ozbiljan i otmen lak.  :girl_in_love: Ništa nema klinačko u sebi.

vrana

ma ovaj jeste ozbiljan, ali kazem da se generalno ustrucavam da stavim one bas plave i zečene, iz tog razloga
znam da je to samo trip, i trudim se da ga prevazidjem :pioneer:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

opi in the cable car pool lane je ocajan
posle prvog sloja sam se nadala da ce drugi sloj da pokrije neujednacenost, ali nije. i na kraju sam ga skinula i namazala bahama mama, slicna je nijansa, a mnogo bolji lak
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Quote from: Glitter on February 15, 2016, 09:52:39 PM
naleteh danas na prasnjavu ljubicastu opi I'm feeling sashy

samo da kazem da ga obozavam  :girl_in_love:

Glitter

da prijavim da sam danas pazarila  Chanel Sunrise trip, sutra ujutru cu ga mazati po dnevnom svetlu

danas sam probala i Dior Miroir, i nisam nesto bila odusevljena, lep jeste ali ima i lepsih srebrnih i folijastijih

videh i novu prolecnu Dior kolekciju, tja, kao sto vec zakljucismo reciklaza, ono ko je propustio preslogodisnju prolecu ili onu pre nje da sada nadoknadi

Lani

Javi kakav je ST, super ulov.  :clap: