Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

cayca

Quote from: Gizmolina on February 11, 2016, 10:23:34 PM
Nasla sam napokon nijansu zelene koja mi se svidja na noktima. Miss Sporty lak, ne znam kako se zove, nisam ekspert.
LIci na ovaj https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/26/52/6f/26526fc4bce427c0cf94e5c285b91dac.jpg

Toliko mi je lijep i toliko gledam u nokte stalno, sama sam sebi smjesna. Vas krivim za ovo  :baba:

Jeste da kasno Marko na Kosovo stiže, ali za slučaj da ima onih koji i dalje žele da znaju kako se zove taj Gizmolinin Miss Sporty - garant je 470 Raindrop. Miss Sporty inače ima krš način imenovanja lakova - na bočicama se nalaze samo brojevi, na sajtu se nalaze samo imena, a mi možemo da nagađamo koji broj odgovara kom imenu.

Vrano, prašnjavi zelembaći i plavci nikada ne izgledaju klinački, a meni ni pastelni i tamni tonovi ne izgledaju tako. Samo sa onim baš jarkim bojama mislim da postoji rizik da zađeš u "trying to regain my childhood" zonu, ali i to je subjektivno. U prevodu, samo napred sa plavcima i zelembaćima.  :D

vrana

Joj a sta su prasnjavi, sta pastelni a sta tamni tonovi?  :nokti2:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Glitter

s leva na desno, pastel pastel, plavi, dva prasnjava :girl_haha:

vrana

uuuuuuu sto su ti lepa ova dva prasnjava  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

yakljucujem da ne volim pastel  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Prašnjavi ili kako ih ja zovem, muljavi.  :girl_haha: :girl_in_love:

Glitter

Lani

I ja volim sve na taj fazon, čitav raspon nijansi, od najsvetlijih pa do tamno sivih. Crna mislim da ne može da bude muljava, jedino ona.  :girl_haha:

Glitter

Quote from: vrana on March 01, 2016, 02:54:34 PM
uuuuuuu sto su ti lepa ova dva prasnjava  :girl_in_love:
zeleni prasnjavi je onaj koji sam ti preporucivala pre par strana ;)

Namazala sam sunrise trip i moje impresije su sledece
-cetkica je krs, za te pare mogu da se potrude da ubace pristojnu cetkicu
-cetkica u kombinaciji sa debljim slojem laka pravi mehurice, znaci lak ne trpi deblje slojeve, iz tanjih moze da se sve uradi lepo, mada i mehurici nestaju kada se namaze tc (mehurici su mi se pojavili samo na dva nokta, ne na svim)
-lak radi i kao jedan sloj, lepa je boja ali mi se ipak vise svidja kao dva

ovo je jedan sloj

ovo su po dva plus tc na prirodnom svetlu i sa blicom

AnaK

Mnogo je lepa boja  :girl_in_love: Jedva sam čekala tvoj uradak, na swatchevima je od prave plave do prave ljubičaste. Divan, i divno ti stoji  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Glitter

hvala :kiss1:

stvarno je predivna boja, meni se mnogo dopada :girl_in_love:

vojka

Glitt divni su ti nokti  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Divno, kao i uvek.  :girl_in_love:
Jel imaš ti beše Do you have this colour in Stockholm? Strašno ali strašno me podseća na njega na tvojim slikama.  :think:

Glitter

Imam stokholm podsetio me na njega :girl_haha:
Uradicu poredjenje mada mislim da je stokholm svetliji malo :)