Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Da, zavisi dosta i od svetla pod kojim se slika.

Lani

Maže li ko šta?
Ja danas jedan lak sa best ever imenom, I love your guts.  :girl_haha: :girl_in_love:

vrana

pa daj nam da vidimo
ja sam upravo unistila prste praveci pitu sa visnjama, tako da cu morati da namazem nesto tamno
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Jao je l se osecaju ti mravici pod prstima :nokti:

Ja vant to bite my neck? i konstatacija da sam potrosila trecinu :o

Glitter

Ja sam jos uvek na chanelu sutra menjam

Videh danas iz nove essie plavca prasnjavka
Za vranu da pogleda svodece joj se cenim

vrana

hocu, samo mi kazi kako se zove

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Zove se poolside service
Okacila bih ti sliku ali mi je signal slab

vrana

jao jeste, bas je lep, petrolej  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: vrana on March 03, 2016, 08:11:27 PM
pa daj nam da vidimo
ja sam upravo unistila prste praveci pitu sa visnjama, tako da cu morati da namazem nesto tamno

Već sam ga skinula.  :lol:
Aha cici, grbav je.

Sladak je ovaj Essie, našla sam poređenja sa Vested interest i School of hard rocks pošto na njih podseća.

Glitter

poredila sam Stokholm i Sunrise trip i def su razliciti i to znacajno, okacicu fotku kada uradim lepse na dnevnom svetlu, ST ima indigo ton, Stokholm je meksi ljubicasti svetliji definitivno, manje plavog prizvuka

prevodilica

Deluje plavlje od vested, definitivno, ali ovako ne mogu da procenim kakav je u odnosu na ostale plavce, hide and go recimo

Lani

Glitt, meni se i učinilo na većini svočeva da deluje kao boja mastila, zato sam se iznenadila kad sam videla tvoje slike.
Inter, mislim da je skroz drugačiji od Hide and go...

Glitter

Quote from: Lani on March 04, 2016, 06:05:07 PM
Glitt, meni se i učinilo na većini svočeva da deluje kao boja mastila, zato sam se iznenadila kad sam videla tvoje slike.
Inter, mislim da je skroz drugačiji od Hide and go...
ono ako ga poredis sa stokholmom jeste indigo ako ga gledas samostalno onda je def tamno ljubicast
bas cu ovih dana da ga namazem sa svim ljubicastim koje imam i da dodam neki tamniji plavac

prevodilica

Što samo znači da mi treba, je l tako :girl_haha:

Lani

Ti beše imaš Vested interest?  :think: Ali what the hell, treba ti i ovaj.  :clap: