Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Vilo, zao mi je  :'(
A kada bi ti mogla da dodjes?
Anak, potrudicu se i ja da dodjem ranije, ali ne garantujem, treba Vuju da vodim na neki pregled.
Fracci je u Strahinjica bana, deo izmedju Skadarlije i Francuske ulice. Ima nekoliko kafica u nizu, ovaj je poslednji kada ides iz tvog pravca (tj od Skadarlije ka Francuskoj)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa ne znam, oko 30...  :think: Zato pitam, da ne vučem sve to ako ne treba.  :lol:
E ponesi Mint candy apple  :clap:, ja ga svakako planiram u budućnosti, pa da ga isprobam.

vrana

:nesvest: :nesvest:

Ne moras sve, ali ponesi reprezentativne primerke iz svake grupe. I nemoj da propustis onaj bikini, taj mi se dopao. I narandzasti. :flower:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Važi, izabraću onda do desetak favorita.  :kiss1: :kiss1:

vrana

Super, hvala  :)
A dvp, jel se vama ne osuse i ne zgusnu ti lakovi kad ih toliko imate? sigurno vam dugo stoje, bez obzira na to koliko cesto menjate boju?  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Also, da li i na nogama menjate lak svaki put kada i na rukama?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Zgusnu se naravno, ali to je neminovnost koju prihvatiš kad imaš toliko lakova.
Meni nikad nije ista boja na rukama i nogama i menjam lak kad mi dune, na nogama malo ređe nego na rukama naravno.

AnaK

Ja planiram da ponesem samo lakove koji se mogu nabaviti. Da se ne desi da se u nešto zaljubi, pa da ne može da ga nađe (kao ja u OPY Fly, npr  :'( )

Baš vam se radujem, grlz  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

:girl_in_love:

Ko je još pominjao da će doći... disco, stačka?

disco2000

Rodjendan koji je bio zakazan za juce na otvorenom je pomeren za sredu u pola 6, nisam sigurna da cu uspeti da dodjem tu...

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

:clap: :clap: :clap:

A Mardz? Zar nije i ona lakerka?  :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jeste ali mislim da je Mardž batalila forum.  :(
Tako da, šanse da ovo vidi su minimalne.

vrana

pa kako batalila, zar se nije sad javljala da je dosla sa nekog odmora?  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

A sori, onda nije batalila.  ;D Nego to ja, silly me, bezveze protumačim jedan post u tri nedelje kao bataljivanje.