Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ima poseban dior shimmer, klasican jeste ali je divan

Lani

Ma dobro, meni malo već dosadili ti posebni Dior i Chanel šimeri koje možeš da vidiš samo pod određenim uglom i osvetljenjem i za koje zapravo samo ti znaš da su tu.  :lol: I još taj ugođaj moraš da platiš 3.000 din.  ;D
Ona nije ozbiljna lakoholičarka, može da prođe i neki Essie ili CG za to što njoj treba.

vrana

:lol: :lol: :lol:

nije ozbiljna lakoholicarka  :lol:
ja sam sebi sada PREOZBILJNA lakoholicarka kakva sam bila
Juce mi je jedna koleginica rekla: boze tijana, pa ti si opsednuta lakovima  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

AnaK

Quote from: Lani on June 30, 2016, 12:49:38 PM
...šimeri koje možeš da vidiš samo pod određenim uglom i osvetljenjem i za koje zapravo samo ti znaš da su tu.  :lol:

Jao kakav savršen opis mgo GoldenRose šimera  :rofl: :crycry:
Janko 23.7.2002.

Lani

:lol:

Taj Golden rose se vidi bre, bar ga ja vidim, posebno u flašici.

AnaK

Da, u flašici se super vidi, mora da je princip - namažeš a onda gledaš u flašicu i diviš se šimeru  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Koristite li Sixteen lakove?

Ima ih u Liliju, jeftini su, a men' se čini da uopšte nisu loši u smislu formule i četkice. Boja ima svakojakih, jedino nemaju ova slatka fensi imena, nego samo brojeve, a ja ne znam koji je broj ovaj moj omiljeni, pa ne mogu da vam ga pokažem  :girl_haha:

Ali mnogo liči npr na Ole caliente od Essie (nije baš baš dupe, al je vrlo sličan)

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ja sam imala neku Sixteen super šućmurastu boju, nisam imala primjedbi  :girl_in_love:

Ovo mi se baš dopalo  :girl_in_love: mada nit' imam dužinu nit' bih imala živaca za to.

https://www.instagram.com/p/BHXbZg8jEJa/

http://wackylaki.blogspot.rs/2012/11/tutorial-tuesday-double-sided-manicure.html
Janko 23.7.2002.

Glitter

ma nema sanse da bih ovo radila, poludim kada skidam lak pa mi se ofarba nokat ispod pa ne mogu da skinem nego idem da perem kosu :lol: a kamoli da namerno to radim

ja danas the berry thought of you

moma

Quote from: Glitter on July 03, 2016, 10:50:46 PM
ma nema sanse da bih ovo radila, poludim kada skidam lak pa mi se ofarba nokat ispod pa ne mogu da skinem nego idem da perem kosu :lol: a kamoli da namerno to radim

ja danas the berry thought of you
daaaaa bas tako

Lani

A da znam ovo, ova kombinacija crveno/crno se zove Loboutin nails.  :girl_haha: Ali nemam živaca of kors.

Ja danas CG Bite me, mog novog ljubimca.  :girl_in_love:

prevodilica

Exotic liras, ipak je sezona malina :lol:

disco2000

Lani