Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

nemam pojma, ali samo da se zna da ja nisam batalila, iako me nekad nema po dva meseca  :crazy:
:kiss1:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ti nisi u toj priči, to valjda znaš.

vrana

Ma dobro, samo kazem, posto me nema dugo pa se onda vratim i raspomamim nacisto  :lol:
Jedva cekam plavce  :clap:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Ma dobro, samo kazem, posto me nema dugo pa se onda vratim i raspomamim nacisto  :lol:
Jedva cekam plavce  :clap:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Margarita

vrano :kiss1:
citam pomalo ujutru u busu, nemam nesto inspiraciju da pisem, faza
nokte uglavnom mazem :turpija:
za kafu se ne javljam, prva radna nedeljà posle odmora, ne izlazim pre 18 iz kanc.
lepo se provedite i daj neku fotku da vidimo kako ti stoje plavci :flower:

vrana

Devojke, meni se svidjaju jos dva laka koja sam probala juce, ali nisam zapamtila koji su  :girl_haha:
jedan je onaj kiko koji je i Lani namazala (gde se uopste kupuje kiko, a da nije u milanu?  :lol:), a drugi je jedan bas svetli...mozda stacka moze da se seti, posto mi je najblize sedela, namazala sam ga na palac...onaj za koji sam rekla da mi se ne svidja formula posle prvog mazanja.
da li mozete da se setite koji je?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Mislim da je svetli za koji si rekla da ti se ne sviđa formula Bikini.  :think:
Kiko imaš svuda po inostranstvu, kod nas nema.  :(

vrana

e moguce da je bikini, z anjega sam se iscudjavala sto nije plavlji. super, kupicu ga  :clap:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

stacka

Jeste Bikini, samo da potvrdim :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

ja sam vec pisala da sam imala grdan problem sa bikinijem, na kraju sam ga poklonila  :crazy:

AnaK

Taj što je Lani mazala je meni donela Maša  :girl_in_love:

Ja bih se zaklela da ti se dopapao Dating aRoyal, i Hide and go chic  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

vrana

pa tal mi je lani poklonila, tako da njega vec imam  :)
A razmatrala sam koji bih jos volela da imam od juce isprobanih  ;)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

da nabavis ako ga jos ima u prodaji dior carre bleu, neces se pokajati, savrsenstvo je

AnaK

Aaaaa, ja sam bukvalno prtotumačila 'dopali su mi se'  :girl_haha: :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Carre bleu je lep ali ipak najklasičniji mogući teget lak, kakvih ima na svakom koraku.