Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Ja teget i ruke i noge  :crazy: Na nogama neka teget/plava Sefora na rukama Essie.
Kad obratim paznju vidim da zene uglavnom nose crvene i koralne lakove .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

A ovo je mnogo slatko, posebno belo crveno.

prevodilica

kalimero

kod mene kratki nokti u oporavljanju, ali uredno ih lakiram  :girl_haha:

i neocekivano sledgeride na noktima, on je skroz zimski/jesenji, ali mi je nekako legao i uz raspolozenje i uz garderovbu  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

konacno sam juce prvi put namazala onaj butter london muggings  i to kada sam uzela cetkicu od nekog potrosenog good to go jer me cetkica od BL nervira koliko i od chanela  :crazy:
lak je mnogo lep, siv na vestackom svetlu, lavandast na prirodnom, formula je odlicna stvarno, jedino sto cu pre slikanja da namazem ponovo jer sam sinoc mazala kao nogama  bez naocara  :crazy:

i prvi put sam kupila seche vita tc i odusevila se i brzinom susenja i mirisom :lol:

Glitter

ko hoce da mu se shimmer na noktima vidi sa svemirske stanice topla preporuka za hotter than you pink by opi :crazy:

Lani

kalimero

koliko si odlepila kad ti je i taj lak za parket mirisan  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ja sam oduvek verni fan mirisa lepka (oho lol) laka za parket i imalina
#narkomanudusialimrziigle :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Miris ohoa volim a ovaj Seche mi malo bzvz.... Ne znam šta da mackam, mogla bih neko neonče...

kalimero

ja bih mogla sledgeride da skidam popodne, da menjam necim veselijim....ali veselije ne pokriva listanje, sve se vidi.....  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Quote from: Glitter on July 07, 2016, 11:57:58 AM
ko hoce da mu se shimmer na noktima vidi sa svemirske stanice topla preporuka za hotter than you pink by opi :crazy:
Kakva jaka boja  :crazy:

Glitter

Quote from: kalimero on July 07, 2016, 02:53:44 PM
ja bih mogla sledgeride da skidam popodne, da menjam necim veselijim....ali veselije ne pokriva listanje, sve se vidi.....  :crycry:
sta god radila ne idi na gel ponovo molim te...izdrzi sredice se :kiss1:

Lani

Ni slučajno gel. Baš mi je pre neki dan zaova kukala, mesecima ne može da oporavi nokte, a 8 u 1 još uvek ne sme, peče je jako.  :(