Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

emge

u zadnje vrijeme i ja imam lijepe nokte, ali ne zato što sam naučila da se staram o njima - nisam, potpuni sam antitalenat, nadam se da će naslednica razviti dar, nego imam super manikirku odmah pored kuće sa kojom volim i da se družim, a nije puno skupa. Kod nje kad odem i bez noktiju, ruka mi izgleda super. A obje smo IgG+, pa nema problema da se družimo. Bila sam u ponedeljak, pa mi zatvaranje sad ne smeta :girl_haha:
Ali sam shvatila da sam dosadna po pitanju boja, siva, ljubičasta do ciklame, poneka zelena nekad, narandžasta ljeti i to je to....

Zumbulica

Vilo, za podizanje teme  :clap: Baš su mi iskakali u reklamama neki prelepi Essie. Ja retko mažem i to neki aktuelni, isti.
Ali zato devojke nikad nisu bez manikira..... J zbog harfe uglavnom radi neke kratke, zanimljive, a E ima uglavnom
duge špicaste  :crazy:
Ali mi je drago da uživaju u tome i da im je potreba  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Eh, Essie se više ne prodaje kod nas. Ima već par godina. :(
Kupovao mi je mm u Pandorfu kad je ranije zbog posla odlazio u Beč ali sad ni to ne može zbog korone.  :wall:

Ja i dalje stojim na mojih dvestotinjak.  :lol: Vrtim desetak favorita ukrug uglavnom, nekad kupim i neki novi ali trudim se da mažem ovo što imam.

disco2000

E, sve kao Lani s izuzetkom dela o mužu i Pandorfu, jelte :lol:

Zumbulica

Essie nema  :o :lol: nisam primetila ...Divna je zanimacija taj svet boja  :girl_in_love:

Zumbulica

Lani

Ne znam šta je ovo, neka online prodaja? Proveriću da li imaju i neke novije nijanse.
Lilly i DM ih ne drže odavno.

Zumbulica

Koliko sam ja videla ima uglavnom starih o kojima smo ovde pisale pre x godina  :girl_haha:

prevodilica

kod mene se neki Essie i dalje troše, većina mrdnula nije, skoro su isti kao kad su kupljeni...

doduše, iskreno, mnogo manje sređujem nokte otkad radim od kuće, ne stižem :lol:

Vila

Meni super da bar nokte sredim, kad se ne oblačim i ne šminkam za posao :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Oduševljena sam svojim novim lakom :girl_in_love:
OPI 15 minutes of flame, iz Hollywood kolekcije - ovde je swatch baš veran, samo skrolujte niže:
https://opiaddictswatches.blogspot.com/?view=sidebar
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

Baš je lep.  :girl_in_love: Meni se sviđaju i zeleni i oba plava iz te kolekcije. Da imaju još jarkožutu, cela bi mi bila po volji.

prevodilica

Zumbulica

Vilo, baš je glamurozan  :girl_haha: :girl_in_love:
Ja sam kupila neka tri Maks faktor, crveni, tamnocrveni i koralni. Baš sam zadovoljna koliko su postojani.

anelore

Vilo, odlican je!
Ja vec dugo imam gel lak na noktima, uglavnom u nekoj nijansi crvene, eventualno ciklama ili ljubicasta takodje dolaze u obzir.
Za top coat, osim dosadasnjih favorita, preporucujem Deborah Top quick dry top coat. Mazala sam nokte na nogama lakom (neki nude Rimmel) i presla tim top coat-om, bili su postojani 10 dana. Na rukama to ne ide bas tako, bar u mom slucaju, vec posle 2-3 dana lak se skida i krnji - sto je, jelte, razlog zbog kog sam presla na gel lak - ali mojim koleginicama je bas dobar, i traje 5 dana i duze.