Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

moma

Vilo, fenomenalna je boja. Cijelu jesen i zimu, a evo sad i proljeće mažem tu boju ili jednu nijansu tamniju. I sad mi je na noktima. Moj nije Opi, nego jeftini Evelin iz DM-a pored kase, ali fenomenalno služi. Ne znam koja mi je bočica po redu. Uz bazu i top coat je predivan i dugo traje. I izgleda kao da mi je profesionalni gel na noktima.

Vila

Ja sam totalno u takvim tonovima baš dugo. Kupovala sam i neke te laganica jeftine u Lilliju, i neke u DM-u, sve ili pink, ili ciklama, ili crveno, a ovo sam ušla u apoteku Prima, koja je neki zastupnik za OPI valjda, da uzmem opet neki lek :lol: i rekla sebi "e sad da se počastiš, sestro, dosta je lekova" :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Drage devojke, imam odavno jedan divni žuti lakić, https://www.lamalizia.com/shop/marchi/deborah/nails-deborah/deborah-smalto-gel-effect-n-69/
i sad je pri kraju, a nigde ga nema :crycry: Ako ga igde vidite, javljate, pliiiiz
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Quote from: Lani on March 18, 2021, 05:28:22 PM
Eh, Essie se više ne prodaje kod nas. Ima već par godina. :(

Upravo sam tražeći nešto na Lilly sajtu videla da imaju i Essie lakove, bar daju da su na stanju. Pa da javim  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Vila

Kupih sebi juče OPI Malaga wine :girl_in_love: jao kako je samo divan
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

prevodilica

Quote from: AnaK on December 11, 2021, 11:00:11 PM
Upravo sam tražeći nešto na Lilly sajtu videla da imaju i Essie lakove, bar daju da su na stanju. Pa da javim  :kiss1:

Poručivala sam Essie sa ovog sajta https://emaglam.rs/kategorije.html?brend0=48
i skroz su ok, imaju veoma često i neke akcije
a šta mi se najviše sviđa, imaju i neke od starih dobrih Essie nijansi :girl_in_love:

disco2000

NIsam znala da imaju ovu Essie Expressie liniju, interesantno, hvala na info. Manja boca, 200 din manje :think:

disco2000

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

disco2000

Posle nekoliko godina...  :rupa: kupila sam lak i to Opijev "Less is Norse", bili su na akciji :tenis:

disco2000

... Ako ne računamo Essijev "Licorice" koji P rabi u litrima :love32: :lol:

AnaK

Jao, divno :girl_in_love:  Ja sam se potpuno odvikla, i baš planiram da se vratim u lakiranje :girl_in_love: Imam par lakova koji nisu propali, treba mi neki top coat da produži dejstvo, mnogo mi se brzo iskrzaju, negde grešim, rekla bih. Često u toku istog dana, najkasnije sutradan.

Janko 23.7.2002.

prevodilica

fali ti top coat, to sam i sama zaključila skoro kad sam počela opet redovno da lakiram nokte, bez top coat ni dva dana ne mogu da zadržim, a sa njim i do 5 dana je ok, naročito ako ostavim dovoljno vremena za oba sloja i top coat da se svaki sloj lepo osuši

Vila

Ja bogami nokte lakiram i dalje :girl_haha: ali meni ni top coat ne pomaže, mnogo se muvam po kuhinji i ona je nemilosrdna prema laku :lol:
Lakova sam toliko nakupovala onomad, da sad samo poneki novi uzmem, a dosta starih i dalje lepo traje.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

AnaK

Ja sam se baš nešto ulenjila. I najradije bih išla na gel lak, identifikovala sam dva mesta gde to stvarno vrhunski rade. Pa kad počnem da zarađujem više, to će biti rešenje. Do tad organizacija, povratak u lakove i Top coat :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.