Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Urbana

ok tvoje misljenje .... meni je bilo od koristi u svakom slucaju sve sto sam cula i videla na ovoj temi

To sto se nekom trenutne potrebe, zelje i nacini uzivanja razlikuju to je vec nesto drugo. Ne cudim se kako neko moze da uziova na neki drugi nacin, vec trazim ono sto meni odgovara. 

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Finalina

verujem da ti je bilo korisno sve što si čula i videla na ovoj temi jer ova tema i jeste koncipirana da bude korisna, ali učinilo mi se da si pokušala da je zloupotrebiš onako kako net i forumi to dozvoljavaju, kao što si nam više puta objasnila, u tvom stilu i nameri koju imaš i deliš sa nama ovde... pa ko reaguje, a ko zaobiđe, ako računamo sa tim da ti komuniciraš sa forumima, a ne sa ljudima, jer posle ovoliko vremena uspostavila bi neki kvalitetniji kontakt od zaobilaženja

AnaK

Ja, iskreno, ne razumem potrebu da se iskustva traže u okruženju koje nema ni približne mogućnosti, a onda ni slične kriterijume. Osim tebe i Cece, svi koji aktivno razmenjuju iskustva se kreću u sličnoj cenovnoj kategoriji. Koliko para, toliko muzike, oduvek bilo. U tom kontekstu, hvaljenje apartmana čiji najam za deset dana košta kao 4 prosečne plate, ili AI opcija u vrednosti gotovo godišnje prosečne plate smatram prosto - nepristojnim.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Meni cak to nije problematicno...meni je samo tragicno sto  neko  ko  ima fiansisjskih  mogucnosti ,
iste  na veoma cudan rasporedjuje i skromno se  drzi se par  destinacija  od onolikog divnog sveta ...'bem mu misha, bar atlas ne kosta mnogo.... :girl_haha:

Ali verujem da ce joj se otvoriti i neki siri vidici, pa ce pozeleti da obidje neke druge destinacije od njoj za sada prioritetnih...

Ja bih se radovala da mi dete/deca obidju sto vise, saznaju sto sire, steknu sarolika iskustva, upoznaju sto vise razlicitih kultura...Recimo, na Havajima , Madagaskaru, Puketu ili slicnim destinacijama

I u pravu je ona kad kaze da su ktiterijmi sta je za koga  kriterijum dobrog letovanja razliciti .... :D

Nekako se nas i njen kriterijum ( iako ga nisam shvatila bas, jer je oprecno konfuzan) se BAS razlikuju....i verujem da ce tako i ostati....

ja nekako uvek radije platim sustinu i komfor neke druge fele...a koliko poznajem ovaj svet sa foruma ovog, slicni su nam pojmovi dobrog i kvalitetnog letovanja  :)

Iskrena da budem, bez da uvredim,  meni se cini kad Ubrana nabraja svoje kriterijume,
kao da je iscitala i to na preskok tudje reportaze , pa napravila svoj "kolac od onog sto je nasla u frizideru"

Ali dobro......ako smo mi njoj bile korisne po bilo kojoj osnovi...i ako se ona sad oseca ono " izdominirala sam i ukrorenila sam " ......pa svi smo srecni   :innocent:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Urbana

Quote from: Unabebili on September 19, 2015, 06:14:08 PM
Ali verujem da ce joj se otvoriti i neki siri vidici, pa ce pozeleti da obidje neke druge destinacije od njoj za sada prioritetnih...

Ja bih se radovala da mi dete/deca obidju sto vise, saznaju sto sire, steknu sarolika iskustva, upoznaju sto vise razlicitih kultura...Recimo, na Havajima , Madagaskaru, Puketu ili slicnim destinacijama

I u pravu je ona kad kaze da su ktiterijmi sta je za koga  kriterijum dobrog letovanja razlicit .... :D

Nekako se nas i njen kriterijum ( iako ga nisam shvatila bas, jer je oprecno konfuzan) se BAS razlikuju....i verujem da ce tako i ostati....

Pa svako uziva na svoj naci, ja u to ne ulazim, gde sta, kako, kad .... govorila sam o letovanju juli/avgust kada deca odlaze u Srbiju, a mi kasnije dodjemo po njih i onda u tim nasim krajevima provedemo ostatak odmora.
U Turskoj, Spaniji i Grckoj smo bili dok su deca bila mladja, a sad im je itekako bitno da sto duze borave u Srbiji.
Puket, Havaji, Meksiko, Kuba i Aruba mogu se posetiti u bilo koje doba godine.
S druge starne njihovi drugovi i drugarice najvise letuju u Francuskoj i Hrvatskoj ... valjda ljudi imaju slicne prioritete nasim ... blizina, lepota, komfor.

I sad sta da vam kazem ..... recimo bili smo u ko zna koliko spa-akva parkova ( Nemacka, Belgija, NL ... onaj kod Soluna i u Spaniji u LJoretu ) .... ali nedavno kazu deca .... e mama sledece godine da idemo u Jagodinu bas smo pozelele ( a bili smo pre nekih 4-5 godina ) ... prosle godine su bile u akva parku u Arandjelovcu, ali kao u Jagodina im je  :love32: Ja stvarno ne znam kako je u Arandjelovcu i nemam neku zelju za tim parkovima .... ali i ja sam pozelela da odem opet u Jagodinu ali ne i u akva park.

Neko bi u Puket, a mi u Jagodinu .... a sta se moze.

Salu na stranu Kuba i Aruba su nam u planu.

I sad moram nesto jos da kazem....ja imam koleginicu koja nema dece, samo ona i muz... obadvoje su pred penzijom.....Od kad je znam, a znam je vec 10 godina ona ide vise puta u toku godine od 7 dana do tri nedelje   
samo i iskljucivo u Malagu .... i sad posto je pred penzijom sprema se da kupi apartman tamo ..... i ja sam se pitala pa zasto ne promeni .... a itekako bi mogla finansijski na bilo kolu tacnu na ovoj planeti da poseti.

Tako ima nas raznih ....

A `kolac` ....  pa dobro cujes ovo, cujes ono, nesto sto sam procitala, a nesto sto su mi vrlo bliski ljudi kako ovde, tako i u Srbiji rekli .... sta ja znam nekako Holandjani uvek imaju i nabroje sve pluseve, pa onda sve minuse.....nekako nisu u fazonu kao kod nas .... kako ti je bilo ..... super, fenomenalno ..... nego uvek i za svaku destinaciju imaju, ali .... pa mozda sam i ja to poprimila od njih, kod nas je nekako `nepristojno` reci da ti nesto nije bilo po zelji i ukusu.

Evo sad sam se bas setila na pr. jednog bisera .... neki prijatelji od mog brata ( znamo se dobro, ali kod nas nisu bili jer mi nismo bili tad u NL ) bili u maju u R/damu i Hagu... i pitam ja mog brata .... kakvi su utisci ... pa sve super, lepo i ok R/dam je divan .... ali kaze lepo im je i more, kaze bilo lepo vreme pa su se okupali. Mislim ajde da je rekao....lepo su im uredjene plaze i kafici i restorani, ali lepo im je more, to stvarno ne mogu da prihvatim. I tako dosla ja pa ga pitam kako je bilo.....a on kaze....ali sto im je ruzno more :lol:

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Unabebili

Cenim da bilo  sta dalje da pisem,
bilo bi kao da koficom poksuavam da ispraznim more  :lol:

Ako svracas do Jagodine, javni se, da ti uprilicimo docek kako spada,
Dedina sveki tortu d'umesi i tako to

Svako dobro, pomaze Bog  :nun:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

prevodilica

samo nemoj nikako bez torte da prođe :lol: :rofl:

kalimero

ne bih da rusim sneska, al deca su ti vec u godinama kad treba da krenu same na letovanje...... jos tu godina gore dole, a onda i vi lagano u Malagu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Ja sam mozda preskocila podatak odakle nam je Urbana?

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Unabebili

Ma oklen je krenula, da procenim kuda bi mogla da ode

Unabebili

cici

kalimero

mono je sofer iz arilja  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.