Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

prevodilica

Finalina

jbt pa da li stvarno treba da smo gluplje od tudjeg bezobrazluka pa da joj ga same razvijamo

kakva rečenica :nesvest:  :diva:

Unabebili

Ma zabavno je....skroz  :girl_haha:

Lvo letovanje je i onako zgotovilo....sledece cemo da zakatancimo interno ...
Otvaranje teme je dozvoljeno....It's a free country  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

prevodilica

znam da si nešto tela da kažeš, ali ne znam baš šta :lol:

ova tema je ionako prošla, u svakom pogledu
kome budu korisni saveti trebali, čitaće preko search-a i prvih pedesetak i nešto strana

ja čitam ove poslednje strane i ćudom se ćudim...toj količini bezobrazluka i nevaspitanja, pa okrenuh na sprdnju, lakše mi tako

Finalina

ja da sacuvam opstenarodno dobro, ali kad malo bolje razmislim kad je beg bio cicija :D

prevodilica

Unabebili

ako finka lane...nece da valja....ona obicno sranjuje  :rofl:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Urbana

Quote from: AnaK on September 19, 2015, 04:40:00 PM
Ja, iskreno, ne razumem potrebu da se iskustva traže u okruženju koje nema ni približne mogućnosti, a onda ni slične kriterijume. Osim tebe i Cece, svi koji aktivno razmenjuju iskustva se kreću u sličnoj cenovnoj kategoriji. Koliko para, toliko muzike, oduvek bilo. U tom kontekstu, hvaljenje apartmana čiji najam za deset dana košta kao 4 prosečne plate, ili AI opcija u vrednosti gotovo godišnje prosečne plate smatram prosto - nepristojnim.

Sto se cena tice ok moj previd po cipelama nisam zakljucila da bi nam se pojam pristojno trebao drasticno razlikovati, ali dobro, definitivno za mene Grcka nije tako jevtina kako je ljudi predsavljaju, a sad moze se i jesti pasteta i hleb i giros u hodu, to moja opcija nije.
To sto neko nema iste potrebe ne znaci da mozda nije primetio da li to sto trazim postoji u okruzenju. Eto Ceci je bilo jasno sta pitam i dobila sam vrlo jasan odgovor, onda smo presli na HR plaze i hladovine sto ja i nisam trazila, da bi dosli do toga da ja valjda nema dobar ukus sta je dobra plaza ...

Quote from: kalimero on September 19, 2015, 10:40:56 PM
ne bih da rusim sneska, al deca su ti vec u godinama kad treba da krenu same na letovanje...... jos tu godina gore dole, a onda i vi lagano u Malagu.....

Pa tu si potpuno u pravu da se taj dan blizi, no same ce moci da letuju kad napune 18 i deo zarade same....a da tada cemo i mi u Malagu....to si dobro procenila.
Usput....razlog zbog kojeg moja koleginica ne menja Malagu su golf tereni....kaze nigde nema to sto ima u Malagi.
A vi ste tako skocile kao da sam i ja u najmanju ruku trazila golf terene.

Quote from: Unabebili on September 19, 2015, 10:37:25 PM
Cenim da bilo  sta dalje da pisem,
bilo bi kao da koficom poksuavam da ispraznim more  :lol:

Ako svracas do Jagodine, javni se, da ti uprilicimo docek kako spada,
Dedina sveki tortu d'umesi i tako to

Svako dobro, pomaze Bog  :nun:

Vrlo korisna informacija, a ne bi mi pala na pamet. Smestaj je svaki u Jagodini preko 9, tako da mi te informacije nisu potrebne.

Quote from: Unabebili on September 19, 2015, 10:42:29 PM
Ja sam mozda preskocila podatak odakle nam je Urbana?

:ces: a zasto je to bitno da li su Pilatovici, Crna Trava, Mrcajevci, Arilje, Kraljevo ili Beograd....ne kontam, ja do Rzava uvek skoknem steta doduse dosta zapusteno u odnosu na neka davno prosla vremena, ali je zato u Ivanjici fantazija.

U svakom slucaju preporuke da dnevni izlet na Rzav, ja nemam potrebu za prenocistem i tu kapaciteta svakako nedostaje. Ali ladovina milina :girl_in_love:

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Quote from: Urbana on September 20, 2015, 02:32:02 PM
Sto se cena tice ok moj previd po cipelama nisam zakljucila da bi nam se pojam pristojno trebao drasticno razlikovati,

Neobičan ti je parametar za poređenje - cipele kupuješ jednom u par godina, čak i da daš vrednost dnevnog iznajmljivanja apartmana, nije uporedivo.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

podatak je bitan samo sa aspekta za koju vestu podneblja te vezu najeanije uspomene
jer je ponekom istrazivanju covek sklon da podsvesno bira  mesta gde voli da provodi odmore  koja su geografski  slicna rodnoj grudi...

ali ne dobih odgovor...nije ni vazno :)

Summer

Dobila si zato slike apartmana u kojima letuje. A rodna gruda je obavijena velom misterije, što je malo cudno. Ali, sigurno ima razloga za to. Ja sam mozda nerealna, jer sam strasno ponosna na svoje poreklo, pa ga uvek isticem.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Unabebili

Nije samo poreklo ono na sta treba da si ponosna....i vaspitanje i obrazovanje i trostruko majconstvo i dretan brak i nacin na koji gajis prijateljstva i borbenost i mudrost....na sve to treba da budes ponosna :love32:

Finalina

i dalje mislim da smaraš i da bi bilo jako lepo da ovu dobru temu učiniš boljom ili ostaviš dobrom koliko ti je i sama koristila jer ovde si se toliko nalupetala o svemu i svačemu da je stvarno najbolje zaobići polemike, ali je i sasvim na mestu  prokomentarisati tvoje obraćanje koje zaista nije dobronamerno, onoko ljudski, ali forumski je sasvim na mestu... istina, ovde na pogrešnom, ali je na mestu

Unabebili

Da pitam seca li se ko od vas legendarne izjave jedne clanice iz predhodnog zivota da ne zna sta je pilece belo, , nosi stikle na Nijagari?  :lol:

Neodoljivo me sve potseca na nju....