Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Sindrom pomoravskog parničara udruzen sa "našla se vila u čem nije bila" i začinjinjen potkivanjem sirote žabe...

Potpis def ne govori o tvojim strahovima no  o tvojim karakternim osobinama...

Ali los si poligon odabrala za svoj performans....ovaj forum je i dalje dovoljno pristojan da ne bude neprijatan i dovoljno liberalan da ce ti ostaviti otvorena vrata za tvoje pokusaje....

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Praslin

Da presečem ovo krajnje mučno dopisivanje, mogu da predložim vrlo solidnu, a izuzetno jeftinu destinaciju - Drač, odnosno Durres u Albaniji  :good: :girl_haha:

ALi ozbiljno. Bila sam sasvim iznenađena.
Hoteli su fantastični, cene su smešne, more je lepo, hrana je prejeftina i fantastična. Nema mnogo hladovine, ali ne može se sve, zar ne? Pogotovo ne za te pare  :girl_smile:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Urbana

Una, Fina i ostali koji ste dali car ovoj diskusiji, jako dobro znate kroz sta ste forumarenjem prolazile i koliko `tajnih` sokacarskih traceva ste isplele u tamnim vilajetima mansarde, te stoga kakvu ste diskusiju trazili i uzitak u njoj to ste i dobili.

Quote from: Praslin on September 21, 2015, 07:35:35 PM
Da presečem ovo krajnje mučno dopisivanje, mogu da predložim vrlo solidnu, a izuzetno jeftinu destinaciju - Drač, odnosno Durres u Albaniji  :good: :girl_haha:

ALi ozbiljno. Bila sam sasvim iznenađena.
Hoteli su fantastični, cene su smešne, more je lepo, hrana je prejeftina i fantastična. Nema mnogo hladovine, ali ne može se sve, zar ne? Pogotovo ne za te pare  :girl_smile:

;D
Ako ti se svidelo ti ponovi
Meni je dovoljno bilo da pogledam emisiju .... Palinovu ... da neuporedivo bolji utisak je ostavilo Durres nego cak i Hrvatska, a o Beogradu i Srbiji da ne govorim....tako da svako moze sve da predstavi u najboljem svetli ako zeli.
Ali imam to mnogo blize od Scheveningena do Blankeberga.

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Praslin

NIje mi jasno kako na tom potezu možeš da imaš sunce Mediterana  :think: 

U Drač sam išla poslom, ali mi je izgledao kao sasvim validna turistička destinacija. Koliginica je definitivno odlučila da sledeće letovanje provede tamo.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Urbana

Quote from: Praslin on September 21, 2015, 07:54:50 PM

U Drač sam išla poslom, ali mi je izgledao kao sasvim validna turistička destinacija. Koliginica je definitivno odlučila da sledeće letovanje provede tamo.

Jednostavno nije mi destinacija za letovanje , vec par dana za posetiti ....isto kao i Azurna obala .... dobre su to destinacije za isedavanje po kaficima i sl.

Urbana

Quote from: Praslin on September 21, 2015, 07:54:50 PM

Nemam ali ne moram ici u Albaniju po sunce i miris Mediterana.

Praslin

Naravno da ne moraš, ali eto, pričamo o destinacijama.

Očito je da je moj pokušaj normalne komunikacije na ovoj temi potpuno uzaludan. Odoh.

Dawn

Praslin

Finalina

Quote from: Urbana on September 21, 2015, 07:48:13 PM
Una, Fina i ostali koji ste dali car ovoj diskusiji, jako dobro znate kroz sta ste forumarenjem prolazile i koliko `tajnih` sokacarskih traceva ste isplele u tamnim vilajetima mansarde, te stoga kakvu ste diskusiju trazili i uzitak u njoj to ste i dobili.
Tako je, ovde smo imali nekoliko puta problema sa budalaštinama kada smo se svojevoljno uplitali u diskusije i konflikte oko nekih jadovanskih, nevaspitanih i bezobraznih postupaka, raznih nekih ljudi koji se ovde sasvim slobodno mogu pojaviti i obratiti, a u tamnim vilajetima mansarde lagerovali smo sve te ružne događaje i iskustva sa svima koji su imali, tebi slične, paćeničke pobude u silnoj želji da se zadovolje očigledni kompleksi i jevtin egzibicionizam, najčešće. Tvoje pomodarstvo i primitivizam oslikali su se dovojno dobro da možemo da te uramimo, evo baš na ovoj temi, najbolje. A ti nastavi dalje kako ti i priliči i dolikuje, a mi ćemo već da se snađemo kako znamo i umemo da očuvamo prijatnost ovog mesta za sve dobronamerne čitaoce, posetioce i članove.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

dedo, od novembra kad krenu ponude
pocetak jula, neki smestaj do 300 E za 10 dana, standardno
sitonija nam je u planu za narednu godinu :) osim ako ne nagovorimo mm-a da idemo u crnu goru

Deda

Quote from: Margarita on September 21, 2015, 09:30:59 PM
dedo, od novembra kad krenu ponude
pocetak jula, neki smestaj do 300 E za 10 dana, standardno
sitonija nam je u planu za narednu godinu :) osim ako ne nagovorimo mm-a da idemo u crnu goru
Ja bogami jun  :turpija:  , isto ko ti naravno Sitoniju
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Quote from: Deda on September 21, 2015, 09:35:29 PM
Ja bogami jun  :turpija:  , isto ko ti naravno Sitoniju

ma pogresno slovo, jun, predsezona :rofl:  :kiss1:

kalimero

jao, kako bih ja rado sa vamaaaaa :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.