Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

najnajnajobicniju? ovu od tekuceg racuna? gde mozda imam neke dinare? .... ova visa sto je i ovde koristim u prodavnicama i na bankomatima? (pardon me, ja sam stvarno ko debelo zaostala oko bilo kakve bankarske teme  :girl_haha:) i tamo je koristim isto kao ovde, samo u banci obracunavaju eur po nekom njihovom kursu i skidaju ovde te dinare?  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Da kali banka racuna po njihovom kursu
Neke banke koriste rojterov kurs (ne znam sta je guglala sam)!ali u generalnomnplasmanu na isto ti dodje
Gledaj samo mozda da je kartica sa čipom pre nego sa magnetnom trakom ja sam par puta imala problem te vrste

Saska

Ja i ovde ne funkcionišem bez kartica, keš nemam gotovo nikad. Namenski ga nosim samo na pijacu.
Kad plaćam u inostranstvu skidaju mi sa deviznog računa, kad plaćam preko paypal-a konvertuju u dinare, pa skidaju, znači sve može. I dinarski i devizni su mi povezani sa istom karticom.
Jova ima samo dinarski račun, pa njegove račune konvertuju u dinare, pa tako skidaju.
Problem može samo da bude kurs, nije baš najpovoljniji.

Lani

Mi nosimo samo mm karticu, nekako mi lakše ako razmišljam samo o jednoj umesto o dve. Karticom uglavnom plaćamo po hipermarketima, Jumbu i tako nekim mestima.
Videćemo već kako će da bude, možda se sva ova frka i sredi do polaska, mi idemo za tačno mesec dana, 30. jula.

Putovanja.info ne smem ni da čitam, tamo pletu li pletu teorije zavere, od toga da neće imati hleba da se jede (moraćemo da lovimo ribe po plićaku  :lol:) do toga da trajekti neće raditi. :crazy:

Zumbulica

Momo, nemoj da mi umaknes, cini mi se da se preklapamo dva dana .... moramo da razmenimo kontakte i da se dogovorimo da se vidimo  :bighug:
Lani, poklapamo se 4-5 dana  :clap:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Doduse, kako je zaguzvalo na poslu, samo cekam da mi muz/sef kaze da moramo da pomeramo  :crycry:

Lani

Zumbi, vidimo se obavezno.  :clap: Možemo zajedno u lov na tasosku divljač i nejač.  :rofl:
Iva ima da se baš obraduje kad joj kažem da ćete i vi biti tamo.  :kiss1:

senka

ješćemo bez 'leba  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Zumbulica

:girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Tako je, ako se ja po svom starom dobrom običaju ugojim pred more, taman malo da doteram liniju.  :lol:
Zumbi  :kiss1:

Lani

Senka, hoćete da prespavate negde na putu do Lefkade?

kalimero

mi deo hrane i inace nosimo  :girl_haha: a ovo sa karticom mi je otkrice leta..... bas sam nasla kad da se obrazujem  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Quote from: Lani on June 30, 2015, 03:38:28 PM
Senka, hoćete da prespavate negde na putu do Lefkade?

ma jok, mi to ne praktikujemo
mi smo iz Luksemburga došli u jednom cugu  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama