Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Lani

Ma da, posle Dojrana na Evzoni se vraćaju samo mazohisti.  :girl_haha:

Vilo, ako ćete na južnu stranu, svratite i na Santa Ana plažicu. Možda i znate već za nju.  ;D
Nama su je pre dve godine pokazali neki Novosađani s kojima smo se te godine družili na moru, bila je još uvek relativno neotkrivena, neretko se dešavalo da samo mi i oni i naša deca budemo na njoj, onda je Nikana te godine i počela da kači slike  :sissyfight:, stavila slike i pre par dana... dođe mi da napišem tamo na FB da je shit plaža, da niko ne ide na nju ali razapeće me hejteri.  :lol: Uglavnom, posle Potosa je, nema nikakvog znaka ali vidi se mali putić zemljani kojim se spustiš sa magistrale. Mi baš često idemo na nju jer mi na Notosu često bude gužva a ovde je voda isto kristalno plava kao na Notosu.

https://nikana.gr/en/beaches/st-anna-beach

AnaK

Da sumiram utiske. Osim sto je meni voda prehladna, te sam se okupala, kratko, tacno jednom, i to juce (a zabavila me neka devojka, ubedjuje je momak da je voda divna, a ona kaze - aha, fali samo santa leda koja pluta za potpun ugodjaj), sve ostalo mi je bas bilo lepo. Nikad nije bilo praznije, a nije nam prvi put da smo ovde u junu. Sve je najmanje 20+ % skuplje nego sto je bilo pre 2 godine, npr. Nekako su cene hrane, voca i sl. Bile u rangu beogradskih, sad je voce otprilike duplo skuplje. Trajekt je bio 3€ sad je 4,5, pedalina na Plavim horizontima 5, sad je 8€ i sve u tom fazonu.
Janko 23.7.2002.

emge

Vilo, kad krecete?
mi sjutra :)

Unabebili

Anak, onda je skupljenego sto je bilo i prosle godine.
PRosle godine su cene hrane bile u rangu beogradskih, ili neke cak i nize  :(
Gde ste se snabdevali sa klopom?

I prosle godine je sve do 5.jula bilo sve skoro prazno.

Emgic, srecan put...VIlice, i vama  :hello:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

I javljajte kakva je situacija dole, samo vama odavde i verujem.

Vila

Lani, mislim da smo jednom svraćali na ovu plažu, slatka je :girl_in_love:
Da, prošle godine sam za koleginicu pitala za dojran.

Emge, krećemo u subotu, spavamo na Dojranu, na Tasosu smo u nedelju.

Nosim i komp i ipad, pisaću kad god stignem, naravno, posebno utiske vezane za trenutno aktuelnu situaciju.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

AnaK, šteta za tolika poskupljenja, to je baš opterećujuće.
Mi se malo toga pribojavamo i za Grčku...
a za kupanje, stvarno bzvz :bighug:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Kupanje cu nadoknaditi u banjama Srbije, sad cu onaj Vucicev dodatak da proucim :rofl:
Una, snabdevali se u lokalnim megamarketima i ovdasnjoj pijaci, kao i uvek, zato su mi cene uporedive. Realno, na to koliko jedemo i trosimo, nije to neki znacajan iznos, vise je zapazanje. :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Htedoh da ti kazem da je onaj veliki Voli , kad ides od tivta prema kotoru odlican
pijacu sam preskakala, ona jeste skuplja dosta od nase  :girl_haha:

ovo za avgust, to je odlicsan plan... :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Summer

Drugarice, samo da se javim

Sutrq krecemo nazad. Divno nam je bilo, pricacu vam. Malo nas zezalo vreme, ali nists strasno.
U ovom selu krize jos nema, osim sto nam jucr u susednom selu nisu hteli primiti karticu na benzinskoj. Mada nama nije frka, imamo goriva do Makedonije. Cene su standardne, kao i prosle godine. Kafa 2eur, Porcije sardina lignji i sl od 7-9, isto i suvlaki, voce isro kao prosle godine, malo skuplhe nego kod nas. Ostalo nismo ni kupovali ovde imamo doruvcak i veceru

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Deda

Mi sve u svemu samo jucepopodne bez kupanja, kad su talasi u Siviriju, mi op u Kaliteu. Svane ruzno jutro, mi u Posidi, ruzno i tamo , mi u Nea Skioni, sine sunce , mi prostremo peskire  :rofl:
Bilo je ovo lepo letovanje sa starim proverenim drustvomm, nocas smo posli u 3 , pun pogodak, stigli bez guzve u rekordnom roku i sve zavrsli kuci Nedi za Buljarice
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Quote from: Lani on June 30, 2015, 04:53:35 PM
Ja sam aktivan suvozač  ;D, biram muziku, zavodim red pozadi, dodajem sendviče i vode, čitam karte i znakove.
Mm je od onih koji ne daju ženama da voze ako je on prisutan. Ne umem da objasnim, njemu je to u rangu kao kad bi ženi dao da menja sijalicu ili ukuca ekser a on sedi pored nje, no way.  :lol: Prosto takav je.
Isto ovako, bas me boli uvo sto mi ne da da vozim, procitam malo i knjige  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

Stigli u Nidri.  Nema nikakve frke, doduše nisu nam primili karticu na pumpi
Kiša prvih 400km od gr granice.
Imigranti idu peške pored puta u sve tri države.
Gužva na Gr granici ali brzo ide
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vila

Dedo :girl_in_love:

Senka, odlično, sad uživajte :clap:

AnaK, auuu za brdo :o
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina