Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

kad krecete na put? Ujutru ili uvece? Mi smo pre dve godine krenuli u podne, tek uvece bili na Dojranu..... Prosle smo posli ujutro u 7-8, pa smo se opet vukli ceo dan, zbog mene pravili cesce pauze..... :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Pa pošto u odlasku na Tasos ne spavamo na Dojranu, trudimo se što ranije.
Mm uvek trenira strogoću i preti nekim dizanjem iz kreveta u 4 i sl.  :lol: ali mi na kraju ipak skoro nikad ne krenemo pre 7-8... Verovatno će i sada biti tako. Kad se vraćamo je druga priča, pošto spavamo na Dojranu, tako da iz Kavale krenemo tek predveče.

kalimero

au, svaka cast, mi obavezno i u odlasku spavamo na dojranu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Mise budimo u 1 nocu i krenemo oko 2 :wacko:
Sad smo i u povretku krenuli u 2 , to mi je bas bilo super.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

aleks

Jao, Dedo, meni je to super. Na zalost kod ne uspeva odavno vise.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Da, ali ja tako ne mogu, to bi onda značilo da ja tu noć uopšte ne spavam (znate već da sam programirana da kasno ležem) i onda sledeći dan treba da budem :zombi:
A volim i mm da se naspava i bude odmoran jer samo on vozi.
Ja svakako imam problem od uzbuđenja da zaspim noć pred putovanje, još kad mi neko kaže da legnem u 9, da bih uspela da ustanem u 1, nema šanse, to spavanje po narudžbini.

Deda

Lani , i ja isto, i onda sam ko drogirana, evo jos ne mogu dase odmorim od te 2 noci  :lol:
Ali sta cu, cutim i trpim  :rofl:
Em ga jedva nateram da idemo na more  (posapo trpi i te fore) em mi ne da da vozim , kad aze krecemo,  , samo da idemo  :lol:

aleks

Lani, ja to mogu. Ali mm ne, tako da krecemo ujutru uvek.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Dawn

I ja mogu da ne spavam, obično i ne spavam pre polaska, ali D. ne želi da rizikuje da vozi noću i neispavan tako da krećemo obično oko pola 5-5.

Zumbulica

Quote from: Lani on July 12, 2015, 09:32:28 PM
Pa pošto u odlasku na Tasos ne spavamo na Dojranu, trudimo se što ranije.
Mm uvek trenira strogoću i preti nekim dizanjem iz kreveta u 4 i sl.  :lol: ali mi na kraju ipak skoro nikad ne krenemo pre 7-8... Verovatno će i sada biti tako.
Sve isto, meni mnogo vise znaci sto se naspavamo, MM posebno, nego da stignemo 4 sata ranije.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Ni mm ni ja nemamo tu naviku, naše tate su uvek vozile po danu.

Deda

Mm kaze bitno mu je da po Grckoj vozi kad se vidi. a sad nije mogao da spava , pa smo vozili po mraku  :crazy:

Lani

Mi smo se samo jednom vraćali noću s mora, jer je mm hteo da stigne na svadbu svoje jako dobre drugarice koja se udavala taj dan kad smo se mi vraćali sa Skijatosa.
Bila sam kao na iglama sve vreme  :nokti2:, trudim se da pričam s njim i pravim mu društvo, pa se u nekom trenutku uspavam, onda se trgnem kao oparena pa tako dvadeset puta dok se nije razdanilo.  :crazy: Malo je reći da sam do Beograda bila kao da me je neko tukao.

Dawn