Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Mi uvek spavamo u odlasku, posto uvek krecemo mrtvi umorni. Krecemo popodne oko 4-5. Ove godine smo stigli oko 9.30 u Popovu kulu (Demir kapija), vecerali, popili vino, deca se malo poigrala i zaspali oko ponoci (posto su spavali i tokom voznje dosta.

Ujutro dorucak, kafa, krenuli oko 10 cini mi se, dok smo cekali na granici (kolona je bila velika, ali se bas brzo prolazilo), ja pomerala auto, a mm istrcao u free shop, zamalo mi ne ostade u Makedoniji  :rofl:

Stigli na Pilion (220 km od Soluna) oko 15h po Gr vremenu (pravili samo kratku pauzu u Volosu, da kupimo nesto u Lidlu). Stigli odmorni i odmah na plazu.

Ja uvek zelim da spavamo negde u povratku, ali to se nikad ne desi, jer mm panicno zeli da se vrati na posao  :crazy: tako da smo krenuli nakon dorucka i pakovanja oko 11, pravili jednu bas dugu pauzu u Makedoniji, jednu na granici i jos 2 krace i bilo u Bg negde oko 22h. Mislila sam da cu da crknem od tih 890 km u cugu, ali nisam  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Dawn

Quote from: Lani on July 12, 2015, 09:59:50 PM
Mi smo se samo jednom vraćali noću s mora, jer je mm hteo da stigne na svadbu svoje jako dobre drugarice koja se udavala taj dan kad smo se mi vraćali sa Skijatosa.
Bila sam kao na iglama sve vreme  :nokti2: , trudim se da pričam s njim i pravim mu društvo, pa se u nekom trenutku uspavam, onda se trgnem kao oparena pa tako dvadeset puta dok se nije razdanilo.  :crazy: Malo je reći da sam do Beograda bila kao da me je neko tukao.

Naši drugari obavezno kreću još prethodo veče jer im žao da im "propadne" prvi dan na moru, pa onda obično stignu već u zoru u Grčku, čekaju da uđu u apartman i tako...
Mi nekako laganica, ne žurimo da stignemo, stanemo usput na kaficu, otprilike u vreme ručka stignemo, uđemo u sobu, raspakivanje, danemo dušom i popodne opušteno na plažu.

Deda

Znate kako je Neda kazala " a je l'se ovaj prvi dan uopste vazi ?"  :lol: :lol: :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

:lol:

Nama uvek taj prvi dan "propadne". Prošle godine smo recimo tek oko 7 stigli na trajekt  :lol:, em išli lagano, em svratili do Lidla u Asprovalti pa se tu zadržali. Uopšte mi nešto nije bitan taj prvi dan, bitno mi je da sam stigla a sad da li ću se kupati, to mi je totalno u drugom planu.

Dawn

Quote from: Lani on July 12, 2015, 10:08:14 PM
:lol:

Nama uvek taj prvi dan "propadne". Prošle godine smo recimo tek oko 7 stigli na trajekt  :lol:, em išli lagano, em svratili do Lidla u Asprovalti pa se tu zadržali. Uopšte mi nešto nije bitan taj prvi dan, bitno mi je da sam stigla a sad da li ću se kupati, to mi je totalno u drugom planu.

Isto razmišljamo

Deda

Evo ja sad ne mogu da spavam jer se N.vraca iz Buljarica  :crycry: , put nocu brrrrrr

Lani

kalimero

dedo  :bighug: :bighug:

mi spavamo u odlasku bas da bismo iskoristili kao i taj prvi dan  :rofl:
a idemo po danu jer nam vise prija, opusteniji sm, naspavaniji  :good:

e, sad, kako ce to sa Mocomd a izgleda, videcemo..... ma, bice kako mora, menjacemo se pored njega, na smenu cemo ga zabavljati  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Dedo, skroz te razumem. :bighug: :bighug: :bighug:

emge

Dedo, ispucali su pehove u odlasku... sad ih čeka fino, mirno putovanje :bighug:

gasha

dedo  :bighug:
ali su sad vec verovatno vec stigli
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Deda

Ne, u 6 su bili u Krusevcu, a za pola sata u Kragujevcu sto bi se reklo Nda pojma nema. Pri odlasku mi kazala, sad smo u Valjevu umesto u Kraljecu, ali nema veze, za pola sata su tu  :crazy:

kalimero

Dedo, jos malo i tu su  :bighug:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Stići će dobro :kiss1:

Mi ćemo ove godine i u povratku da pauziramo, mm nas vodi u Skoplje :girl_haha:
On voli Skoplje, bio je u njemu sto puta zbog posla, tako da ćemo da uživamo u Solunu u petak bez žurbe, da stignemo do večeri u Skoplje, pa u subotu natenane kući :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

Baš lepo! Ja svaki put u povratku poželim da svratimo u Skoplje na ručak i razgledanje pošto nikad nisam bila, a muške mrzi i onda mi je glupo da zapnem. :girl_sad: