Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

anelore

lli, alternativno, letovanje sa drustvom  ;)

kalimero

to iziskuje mnogo vise logistike  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Za Tasos, ako hoćete dinamiku, preporučujem Limenas, svašta se dešava, puno mesta za šetnju, izlazak, radnji koliko hoćeš :girl_haha:

Lani, Elia je baš lepa, i povoljna, ali je ovaj drugi bliži plaži... Nadam se da će vam biti lepo i tu  :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

Vilo, jeste vi u Limenasu obicno?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Da, i tu nam najviše i odgovara, zbog te dinamičnosti. A onda cunjamo na druge plaže i po selima na jagnjetinu :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

onda cu detaljno da te davim na temu, od septembra :lol: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Finalina

kupila sam kupaci   :turpija:

Lani

Pozdrav sa Tasosa.  :)
Pijem prvu jutarnju pa cemo na plazu. Smestaj je bio takav da smo se mm i ja samo pogledali, pokupili decu i izasli.  :crazy: Otisli do Nikanine agencije u Potos i posle pola sata vec bili u drugom, koji je nebo u odnosu na onu tamo zemlju. Tako da smo sad u Limenariji i super je.
Ne znam da li cemo uspeti da izvucemo depozit za onaj prvi smestaj ali ovi iz agencije su obecali da ce probati, makar deo.
Vreme je idealno.  :girl_in_love:

AnaK

E pa svašta, očigledno te osećaj nije varao, uprkos slikama na sajtu  :bighug: Super što ste brzo i lako našli zamenu, uživajte  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Lani :bighug: super da se sve sredilo brzo :kiss1:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Super da ste to rijesili. Nadam se da ce dalje sve biti super.

Inace, meni dosta kuca u SM djeluje staro spolja, ograde, stolarija... vjerujem i namjestaj unutra. Svi mi volimo da vidimo na slici stare bijele kucice i plave prozore, ali kreveti :crazy:

Deda

Lani ,  :girl_in_love: važno da ste brzo našli zamenu
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

Lani  :bighug: I iz Limenarije ćete sve lepo moći da obilazite, a ko zna i kakvih ćete sve lepih peciva i drugih đakonija otkriti sad kad je pregledate natenane.  :kiss1: