Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Quote from: Lani on August 17, 2015, 01:12:18 PM
Ja isto godinama nisam čula da je neko išao u Bugarsku... :think:
A jedno vreme je baš bila navala naših tamo. Vidim da su i agencije potpuno prestale da promovišu letovanja na BG moru.
Rafo, ovako nesto kao sto Lani kaze... Bila navala, prestala... ima li jos neki razlog, osim cene...

rafa

Ne. Mislim da su ljudi onda masovno isli koristeci mogucnost najjeftinijeg letovanja posto im je bio toliki budzet, bez obzira na sve minuse ili sto nije lepo kao sto je u Grckoj ili Hrvatskoj, sto hoteli nisu kao u Turskoj ili Egiptu....

Cene su skocile, i prosto cost/value vise nije visok...

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

ovde jos uvek reklamiraju ali ne kao top destinacije, doduse pre par godina jedan prijatelj je isao u bugarsku i bilo im super 40 stepeni kada je ostatak evrope grcao u kisi i hladnoci. tada sam poslednji put cula da je neko isao tamo na more

Dacko

Meni je Bugarska pre deset godina bila super za lenčarenje pored bazena, za šetnje, izlaske i ishranu po kafanama i picerijama a da uopšte ne mislim na račun, što sad više ne mogu da priuštim iako letujem s većim budžetom jer su im cene prilagođene drugom tipu gostiju, pre svega Rusima i Skandinavcima. Njihovo more ne volim i to ne samo zbog tamne boje i hladnoće nego i zato što je opasno, jednom umalo da se udavim u plićaku izlazeći iz vode jer su mi talasići stalno izmicali pesak ispod nogu a dan je kao bio idealan, zelena zastavica i sve to.

Glitter

da mislim da je bugraska sada cenama prilagodnjena da ljudi sa boljim standardom ne moraju da misle o racunu

ja nisam nikada bila

veki

Ja bih opet otisla u Bugarsku, a bogami i deci se bas svidelo, samo da je malo blize, tri puta smo letovali u Albeni, kao mladji u varijanti nocenje sa doruckom pa se snalazis to bas i nije bilo jeftino, a pre 3-4 godine sa klincima u AI varijanti. I nije bilo skupo uopste. ZNam da je ove godine taj aranzman za 14 dana kostao 1150eura za cetvoroclanu porodicu.
Ali bez 13 sati voznje sa minimalnim pauzama nema sanse da se stigne. Voz je trenutno nesto sto treba izbegavati kao opciju jer su i njihove pruge kao i nase. Busevi agencija idu od Sofije prema Suncevom bregu a onda uz obalu ka ALbeni pa to traje i po 16-17 sati

disco2000

To je baš dosta sati...

senka

toliko mi uvek putujemo, nekad i vise
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

veki

http://albena.bg/bg

Sad postoji avion do Varne, od Varne je Albena na 30-tak km. Taksi nije skup, i ako se neko krece varijacije su od 25.07-20.08. pre toga i posle toga je malo hladnjikavo, nije vise za kupanje.

aleks

Ja sam jednom samo bila u Bugarskoj i to sa Nanny. Ludo letovanje :lol:
Mene malo nervirao onaj vetar.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Dacko

Quote from: veki on August 18, 2015, 01:38:52 PM
http://albena.bg/bg

Baš ima zanimljivih hotela na ovom sajtu... Sad mi dođe da se opet prepustim na milost i nemilost bugarskim talasima a da zauzvrat uživam u biblioteci na plaži i tome što ne bih pipnula šporet deset dana.

A kakva je bila situacija s komarcima i ostalim insektima? Vidim da je okolo predivna šuma, ali ona obično podrazumeva i ne tako divne posetioce. :nokti2:

Deda

Jaoj, uhvatilo mene da biram za sl.godinu  :lol: i prijavim se na neki sajt pochivka.bg i sad non stop stižu ponude  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Dedo, da cekamo bar September, pa da otvaramo temu :rofl: :friends:

Lani

Ja sam već našla gde bih sledeće godine.  :lol: :crazy:

AnaK

Janko 23.7.2002.