Main Menu

Polovni automobili

Started by Margarita, March 01, 2015, 04:46:50 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Imate li iskustva sa kupovinom? Gde, sta kako? Preporuka, ili mislite da se moze i preko oglasa?

Meni je jedini kriterijum cena, 2000-2500 Eur, a mm je napravio uzi izbor: opel corsa i fiat punto.

Sta vi vozite, kako ste zadovoljni? Je li neko vozio ova dva?

Finalina

bolje corsa nego punto, vozila oba

bubi

Ja samo da ti poželim da pronadjes kola koja će ispuniti sve tvoje kriterijume :bighug:
Vozili Punta, onu stariju verziju. Prezadovoljni bili sem što je maglio, to mu je ozbiljna falinka bila, a to je imalo veze samo do naših kola, navodno je neka cev bila probusena.

Margarita

ma nema mnogo kriterijuma, najbolje sto mozemo da nadjemo za budzet kojim raspolazemo :lol:

vojka

mi smo pre par godina kupili polovnog fiat punta i bili smo prezadovolni
mm ga je urnisao tokom ovih par godina koliko je kod nas, svakakve terene su presla ta kola
mogu da se raspitam preko koga smo ga kupili
pa ti javima, ako taj covek jos diluje kolima  :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Ni savet ni iskustvo, samo :voda:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Mirka

mm-ov kolega je pre par dana kupio auto
ima u kg neki navodno dobar i pouzdan plac, kaže da se isplati otići do tamo
ovaj kolega je takođe u beogradu
da pitam, pa da javim?
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Praslin

Ja vozim Fiat Grande Punto, savrsen je!  :girl_in_love:
Vozim ga skoro 2 godine, za to vreme me je slusao savrseno. Svuda ga cimamo, on trpi bez pogovora  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Margarita

hvala :bighug:
mirka, raspitaj se koji je to plac
mada ne verujem da bi mm potezao cak do kragujevca, ali mozda imaju sajt da pogledamo sta se nudi

vojka, moze info :flower:

Deda

Quote from: Margarita on March 01, 2015, 06:19:21 PM
hvala :bighug:
mirka, raspitaj se koji je to plac
mada ne verujem da bi mm potezao cak do kragujevca, ali mozda imaju sajt da pogledamo sta se nudi

vojka, moze info :flower:
Ali znas put od Jagodine do Kg  :lol:
Mm stalno gleda na kupujem prodajem. I kamioncic smo tamo kupili . Samo sto ako poznajete nekog majstora ili ko se razume u mehaniku treba da ide sa tm da pogleda automobile u uzem izboru  :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

znam put :girl_haha:
hvala :kiss1: moramo nekog majstora da obezbedimo, ili bar nekog kose razume u mehaniku i zna na sta da se obrati paznja

Pepi

Mi smo skoro kupili citroen c5. MM je pre toga dve godine čitao iskustva, pratio oglase, išao da razgleda, svašta zna  :crazy: Na kraju je kupio preko sajta polovni automobili, prezadovoljan je za sada.
Drugarica je pre desetak dana kupila auto, naš kum je preporučio nekog čoveka ovde koji doveze auto iz Nemačke, ona je uzela pežo 206. Ako vam treba savet, mogu da preporučim mm-a, ako vam treba neko da dovoze auto, i to imamo  ;)

Mirka

Marg, http://www.jovalex.com/ponuda.php
međutim, ja sam ispratila sa pola mozga (pročitati onu Dadinu temu  :girl_haha: ), nisam obratila pažnju da je mm-ov kolega tražio pežoa ili renoa
nije ti ovo baš od pomoći

mi smo pre godinu i po kupili preko sajta polovni automobili, mm išao u Novi Sad po auto
doduše on je to mesecima gledao, ja sam već ubola ludilo i bila u fazonu kupuj bre šta bilo, dosta je više  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Dawn

Idealno je kad se nađe auto od prvog vlasnika sa servisnom knjižicom. Sad mora da se pazi da kola nisu bila poplavljena. Mi imamo Citroen Xsaru Picasso, održavanje je malo skuplje ali mi smo prezadovoljni, kada ga budemo menjali sigurno kupujemo opet Picasso samo neki noviji model :)

Margarita

Quote from: Dawn on March 01, 2015, 07:22:53 PM
Idealno je kad se nađe auto od prvog vlasnika sa servisnom knjižicom. Sad mora da se pazi da kola nisu bila poplavljena. Mi imamo Citroen Xsaru Picasso, održavanje je malo skuplje ali mi smo prezadovoljni, kada ga budemo menjali sigurno kupujemo opet Picasso samo neki noviji model :)

da, citala sam nesto na tu temu

nadam se da ovo nece da se otegne na mesece traganja :crazy:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.