Main Menu

RAW poslastice

Started by Plava Baklava, March 06, 2015, 10:24:00 PM

Previous topic - Next topic

emge

AnaK, koliko im je torta? i koliko ranije mora da se poruči?

AnaK

Skeniraću cenovnik malo kasnije - ukratko, male torte (18 cm prečnik) su od 1.430 do 1.925 din, velike (prečnik 22cm) od 2.860 do 3.850 diinara. Parče od 260 do 340 din. Naručivanje 2-3 dana ranije.
Janko 23.7.2002.

emge

AnaK

Njihovu 'zdravo-živo' i čoko-oranž. Proba je najveći problem, jer nisam baš shvatila dinamiku menjanja slatkiša, ali nedelje su u pitanju. Tu svoju uvek imaju, ostale se valjda menjaju na nedeljnoj osnovi, po jedna. Recimo cheese cake sa malinama će biti u radnji tek za 3 nedelje. Ova njihova je kiselkasta, voćna, čoko-oranž je čokoladna, ali uopšte nije mnogo slatka, baš je kremasta i osvežavajuća.

Janko 23.7.2002.

cici

Ja sam probala neku Homemade pomorandza, nije to za mene definitivno. Osvezavajuce je ali nedovoljno slatko, a za mene to onda i nije slatkis.

AnaK

Moj tata je postao ekstremista na polju zdrave hrane, a treba nam tortica za svećice, i da pojede parče. To mi je bio inicijalni motiv, ali je nadmašilo moja očekivanja, baš mi se dopalo. Druga kategorija od Ana torte  :girl_in_love: ali divno  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Razumem zasto ti treba no ja onako dadoh i svoj osvrt na temu.

Lani

Quote from: cici on December 03, 2015, 08:52:22 PM
Ja sam probala neku Homemade pomorandza, nije to za mene definitivno. Osvezavajuce je ali nedovoljno slatko, a za mene to onda i nije slatkis.

Meni se dopada kako ovo zvuči.

cici

Sledeci put kad budemo isle na kafu u Usce poruci da probas. Nije lose uopste, skroz je lepo samo meni nedovoljno.

Glitter

meni se svidjaju raw  home made iz usca, bas mi se sve dopadaju
i prija za promenu ne osetiti secer i margarin

Lani

Quote from: cici on December 03, 2015, 09:35:24 PM
Sledeci put kad budemo isle na kafu u Usce poruci da probas. Nije lose uopste, skroz je lepo samo meni nedovoljno.

Pa u Ušću ih uvek i gledam ali nikako da se odvažim da probam a i povuku me oni macarons majku mu.  :lol:

cici

emge

kalimero

Quote from: Lani on December 03, 2015, 09:46:30 PM
Pa u Ušću ih uvek i gledam ali nikako da se odvažim da probam a i povuku me oni macarons majku mu.  :lol:

:friends:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.